Wilbert Pigmans

Wilbert Pigmans boeken

Wilbert Pigmans boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Wilbert Pigmans is met zijn plaat “Toreador” de hitsensatie van 2020. Dit nummer werd in februari 2020 verkozen tot DE Apres-ski plaat van dat jaar. Van Frankrijk tot aan Oostenrijk in elke skigebied kan je niet meer om dit nummer heen. Tijdens de carnavalsweek werd deze plaat zelfs op alle landelijke zenders gedraaid en is zijn populariteit op dit moment immens.

Wilbert Pigmans is ook als dj te boeken van een set van een uur. Hij zingt dan live 15/20 minuten. Verwacht één groot feest tijdens deze set.

Wilbert Pigmans huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Wilbert Pigmans via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Wilbert Pigmans te huren.

 

Wilt u Wilbert Pigmans boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Wilbert Pigmans. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Wilbert Pigmans boeken

Prijsindicatie voor Wilbert Pigmans

Prijs: € 1.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Wilbert Pigmans, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Wilbert Pigmans

Opgeblazen Ft. Wilbert Pigmans - De Toreador ( Jacques Herb )
Opgeblazen & Wilbert Pigmans - De Toreador (Oh Oh Oranje)
Wilbert Pigmans - Vanavond
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Wilbert Pigmans opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Wilbert Pigmans opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.