Jan Biggel

Jan Biggel boeken

Jan Biggel boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Kerstkindje Jan Biggel is in korte tijd wereldberoemd in het Brabantse land en verre omstreken. Zijn feestmuziek in de volksmond ook wel klompensound genoemd gaat erin als koek op feestjes. In 2020 laat Jan Biggel voor het eerst landelijk van zich horen met Fleske d’rin Fleske d’r uit en natuurlijk Ons Moeder Zeej Nog maar ook “Likes alleen maar likes” scoort in het land.

Ons Moeder Zeej Nog

Samen met Arno Sloot maakte hij Ik Wil Alleen Liken en We Gaan Op Stap. Met zijn kamervullende persoonlijkheid zorgt hij dat de glazen gevuld worden en de stemming stijgt. Om de feestvreugde te verhogen heeft hij speciaal voor Carnaval 2022 de video van Ons Moeder Zeej Nog opgefrist. Het zal slechts een kwestie van tijd zijn voordat feestelijk Nederland overal bekend is met Jantje Biggel. Eind januari neemt Jan Biggel de rol van “Superman” op zich in de nieuwe singel die hij samen met de Alpenzusjes uitbrengt.

Nieuw Repertoire

Er wordt gewerkt aan nieuw repertoire en een nieuwe single is binnenkort ook verkrijgbaar. Bekend van optredens bij o.a. Festyland, Wish Outdoor en de kroeg op de hoek

Zijn levensmotto: Met humor kom je overal. We durven wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Jan Biggel Is Geweest.

WK nummer 2022

Voor het WK voetbal 2022 in Qatar maakte Jan Biggel een heerlijke Oranje plaat. Onderaan deze pagina kan je dit nummer beluisteren en bekijken. Benieuwd welke artiesten nog meer een Hollandse plaat maakten? bekijk ons volledige overzicht!

Jan Biggel huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Jan Biggel via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Jan Biggel te huren.

 

 

Wilt u Jan Biggel boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jan Biggel. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Jan Biggel boeken

Prijsindicatie voor Jan Biggel

Prijs: € 1.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jan Biggel, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jan Biggel

Jan Biggel - Ons Moeder Zeej Nog
Jan Biggel - Allemaal Voor Nederland (m.m.v Dané)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jan Biggel opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jan Biggel opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.