DJ Wout

DJ Wout boeken

DJ Wout boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs

Dj Wout startte zijn carrière in de Belgische clubscene in 1995. Vanaf deze periode heeft hij gedraaid in elke grote club van België en behoorde hij tot de grootste DJ’s die België ooit gekend heeft.  In 2005 werd hij op de TMF Awards gekozen tot “Beste Nationale DJ”.

DJ Wout en Sylver

In het jaar 2000 begon hij zijn pop/dance-band genaamd “Sylver”. Wat begon als een grappige muzikale samenwerking, werd een wereldwijd succes. 20 jaar later heeft Sylver wereldwijd 5 albums uitgebracht, waarvan bijna 2 miljoen exemplaren zijn verkocht. Ze ontvingen verschillende TMF Awards, German Dance Awards en meer. Als songwriter en co-producer van Sylver heeft DJ Wout wereldwijd heel veel bereikt.  Van Londen tot Sydney en van Peking tot Buenos Aires.

The Sound Of The 90’s

DJ Wout was resident-DJ van Back To The 90’s in het Antwerpse Sportpaleis, het grootste en populairste 90’s-event van België. Op het wereldwijd bekende Tomorrowland laat DJ Wout als sinds 2011 de populaire 90’s sound horen op het “I Love The 90’s stage”.

DJ Wout Radioshow

DJ Wout host de “DJ Wout Radioshow” waar hij het beste in housemuziek brengt en een platform geeft aan nieuw talent en hun producties.

DJ Wout boeken?

Als je DJ Wout wilt boeken voor jouw event haal je een echte cultheld binnenboord. Wilt u DJ Wout huren?  Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs.

Wilt u DJ Wout boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over DJ Wout. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

DJ Wout boeken

Prijsindicatie voor DJ Wout

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 90 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van DJ Wout, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van DJ Wout

MNM QUARANTAINE SET: DJ Wout set 1
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van DJ Wout opvragen. De prijs en beschikbaarheid van DJ Wout opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.