Immer Hansie

Immer Hansie boeken

Immer Hansi boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Immer Hansi werd al von kleins ab aan met de Papflepel in de Mund gegoten. Zijn Vater probeerde van die kleine Hansi tevergeefs der Bobsleekampioen von Tirol zu machen maar hij stond viel liever op de Bar van de Après-skihütten.

100% Feestgarantie

Immer Hansi staat garant voor 100% bombenstimmung!! Ieder Oktoberfest, Bierfest, Après-skiparty of Megapark wordt een succes met deze feestmaker eerst klas.
Immer Hansi zingt eine schöne Mix van zijn eigene Partyhits: Reünie (Apres Ski) Party Code Rood, Tapf naar Tapf , Jodel Party. Maar ook kommen andere bekennte Fest und Après-skihits vorbei!

Events

Immer Hansi heeft al viele Skihütten in het Oostenrijkse land gek gemaak van Westendorf tot Gerlos en van Hinterglemm tot Kirchberg. Ook in Nederland en België heeft Hansi al viele Party’s und Festen gedaan waaronder de Heise Bierfesten, de Skihut Rotterdam, Fijnfisjenie Café  en de Snollebollekes Live in Concert Pré-Party. Dieses Jahr stehen auch: Wish festival, Electronic Picnic, Lloret de Mar und viele anderen Feestjes in sein Agenda!

Klaar voor ein Lawine vol Confetti, Vlaggetjes, Super Musik und Wahnsinn? Immer Hansi komt daran!

Carnaval (Noodgeval)

Immer Hansi, Marco Kraats en Tim Schalkx slaan de armen ineen voor een echte carnavalskraker. Samen maken zij op de melodie van de onbetwiste hit van Goldband, Noodgeval, de echte carnavalstrack “Carnaval”. Het nummer is hieronder te bekijken en te beluisteren! Wordt dit dé carnavalshit van 2023?

Immer Hansie huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Immer Hansie via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Immer Hansie te huren.

Wilt u Immer Hansie boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Immer Hansie. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Immer Hansie boeken

Prijsindicatie voor Immer Hansie

Prijs: € 2.795
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Immer Hansie, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Immer Hansie

Immer Hansi, Marco Kraats, Tim Schalkx - Carnaval (Noodgeval)
IMMER HANSI - Reünie (Après Ski) (Officiële Videoclip)
Blonde Heidi (original Immer Hansi bier)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Immer Hansie opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Immer Hansie opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.