Tino Martin

Tino Martin boeken

Tino Martin boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Tino Martin bij Cas Events boeken

Met Tino Martin als entertainment haalt u een zanger van het levenslied in huis die iedere liefhebber van dit genre bijzonder zal kunnen waarderen. Toen hij in 2013 doorbrak met de single Doe Wat je Wil kon hij al snel op een grote schare fans rekenen. Vele successen volgden waaronder het album Jij Liet Me Vallen uit 2014. Voor dit album ontving hij zelfs een Edison Award. Ook heeft Tino Martin inmiddels succesvolle nummers uitgebracht met andere bekende Nederlandse zangers zoals Dries Roelvink (Plaatje Van Een Vrouw) en met Gerard Joling het nummer Laat Me Leven in 2017. Overigens kunt u ook deze topzangers net als Tino Martin bij ons huren.

Awards Tino Martin

2016: Koos Alberts Awards – Winnaar Beste Single ‘Toch zal ik altijd aan je denken’.
2016: Edison Popprijs
2018: Edison Popprijs
2018: Sena Performers Award – Voor het Nederlandse Levenslied
2019: BUMA NL Awards /  Meest Succesvolle Single – Hollands
2019: BUMA NL Awards / Beste Act Levenslied
2019: Xenox Music Media Awards – Meest gedraaid in de Nederlandse horeca – Hollands
2019: HitsNL Award – Meest gestreamde track – Hollands

Contactinformatie Tino Martin

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Tino Martin via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Tino Martin te huren.

© Cas Events

Wilt u Tino Martin boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Tino Martin. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Tino Martin boeken

Prijsindicatie voor Tino Martin

Prijs: € 12.500
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Tino Martin, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Tino Martin

Tino Martin – Mijn Liefste (officiële videoclip)
Doe Wat Je Wil (Official Audio)
Tino//Martin & Dries Roelvink - Plaatje Van Een Vrouw (Officiële Videoclip)
Gerard Joling en Tino Martin - Laat me leven (Officiële videoclip)
Stip op nummer 1
Zij weet het
Kris Kross Amsterdam, Tino Martin & Emma Heesters - Loop Niet Weg
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Tino Martin opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Tino Martin opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.