Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk boeken

Samantha Steenwijk boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Samantha Steenwijk is op 12 April 1986 geboren in Voorburg. De spontane en welbespraakte blondine groeit op in Rijswijk onder de rook van Den Haag en gaat door het leven met een vrouw waar zij in 2013 mee trouwde. Door haar spontane, open persoonlijkheid en dijk van een stem is Samantha zeer geliefd bij de mensen en weet zij als geen ander grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen.

Vanaf haar achtste jaar gaf Sam al een reeks badkamerconcerten voor haar vader en moeder. Het vervolg was een grote Haagse talentenjacht waarin zij de finale bereikte. Die overwinning gaf haar de moed om verder te gaan en een aantal singles op te nemen.

In 2013 behaalt Samantha de finale van het SBS6 programma Bloed Zweet & Tranen. Gesteund door teamcaptains Gerard Joling en Roxanne Hazes gooit Samantha hoge ogen. Haar BZET single Zonder jou (geschreven door Han Koreneef) behaalt de 11e positie in de charts.

Een paar maanden later ontvangt zij een BUMA NL nominatie voor grootste talent en beste zangeres en wordt hiermee in een adem genoemd met Glennis Grace.

In 2014 gooit ze hoge ogen met haar nieuwe single Hou toch van mij. In datzelfde jaar wordt ze voor de tweede keer op rij genomineerd door BUMANL in de categorie Beste zangeres. Met haar single Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou is Samantha 20 weken in de Nederlandse hitlijsten te vinden, behaalt ze de Nederlandstalige nummer 1 positie en wordt het liedje een van de best gedraaide liedjes op radio en tv van dat jaar. De vrolijke single Proost op het leven gooit ook hoge ogen, er is een nieuwe sound gecreëerd.

Andere grote evenementen in o.a. het GelreDome en Ahoy volgen.

De toekomst staat in het teken van nieuwe muziek, hard werken en veel optreden. Voor de goede orde: met ontzettend veel plezier en enthousiasme!

In 2017 stelt Samantha een vergroot muzikaal team samen om een breder draagvlak te kunnen creëren. En haar vleugels verder te kunnen spreiden.

Samantha Steenwijk samen met haar paard Voice!

Tijdens de afgelopen editie van de ‘Friesian Proms’ en ‘Jumping Amsterdam” heeft Samantha haar eerste optredens gegeven met haar Friese paard Voice. Om het spektakel compleet te maken rijd haar trainster Roos Kolkman ook mee met haar Friese hengst, een heuse ‘pas de deux’!

Dit smaakt naar meer en daarom is Samantha vanaf nu ook te boeken voor een shownummer met de Friezen. Samen rijden zij een spectaculair shownummer, waarin zang en paard samenkomen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Samantha Steenwijk huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Samantha Steenwijk via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Samantha Steenwijk te huren.

Wilt u Samantha Steenwijk boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Samantha Steenwijk. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Samantha Steenwijk boeken

Prijsindicatie voor Samantha Steenwijk

Prijs: € 4.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset
Prijs: € 6.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Optreden met band
Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Shownummer samen met paard Voice

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Samantha Steenwijk, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk - Breek M'n Hart (Officiële Audio)
Ik Leef Mijn Eigen Leven | The voice of Holland
SHOWNUMMER SAMANTHA STEENWIJK MET HAAR PAARD VOICE
Dat ik op je wacht | Beste Zangers 2019
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Samantha Steenwijk opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Samantha Steenwijk opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.