Vieze Jack

Vieze Jack boeken

Vieze Jack boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Vieze Jack is de meest sexy feest artiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves weet hij elke ruimte te verbouwen tot een interactief feest.

Zijn hit ‘Captain Jack’ is meer dan 5 miljoen keer bekeken op YouTube en werd bekroond tot de nummer 1 carnavalskraker van 2016. Na het lanceren van zijn hits ‘Brandweerman Jack’ (2017), ‘Stuntpiloot Jack (2018) en ‘De Jack Express’ (2019) is hij niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia.

Elk jaar brengt Jack een nieuwe rammer van een feesthit uit en nu is hij niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia. Zijn videoclips kunnen op YouTube telkens weer rekenen op miljoenen views. En niet alleen op YouTube; zijn feestplaat “De Hut Verbouwen” veroverde begin 2020 de nr.1 positie in de iTunes hitlijst. En in 2022 heeft Jack net als iedereen maar één wens; NIET NAAR HUIS TOE !

Wat te verwachten?

Vieze Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatievermogen dat hij gebruikt om met het publiek te interacteren. Met meer dan 15 jaar fulltime podiumervaring speelt Jack in een handomdraai de zaal plat en weet hij iedereen om zijn vinger te winden. Reden genoeg om Vieze Jack te boeken voor ieder feestje waar het dak eraf moet. Natuurlijk neemt Jack altijd zijn sexy danseressen mee; De Jacketietas!

Vieze Jack Carnavalshit 2023

Volgens de luisteraars van Sterren.nl had Vieze Jack met zijn plaat ‘t Is Carnaval! de carnavalsknaller van 2023 te pakken. Jack kreeg de award uitgereikt uit de handen van Marcel de Vries en Chantal Hutten. Het nummer met bijbehorende clip kan je hieronder bekijken beluisteren.

Vieze Jack huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Vieze Jack via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Vieze Jack te huren.

Wilt u Vieze Jack boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Vieze Jack. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Vieze Jack boeken

Prijsindicatie voor Vieze Jack

Prijs: € 3.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset (tm carnaval 2024)
Prijs: € 3.795
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Ná carnaval 2024

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Vieze Jack, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Vieze Jack

Vieze Jack - 't Is Carnaval (Carnaval 2023)
Vieze Jack - Niet Naar Huis Toe (Officiële Videoclip)
Vieze Jack - Lekker Knallen! (Officiële Videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Vieze Jack opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Vieze Jack opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.