Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis boeken

Trijntje Oosterhuis boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Trijntje Oosterhuis behoort al jaren tot de beste zangeressen van Nederland. In haar lange carrière verzamelde ze een indrukwekkende rij hits en zong ze met diverse grote wereldsterren en wordt ze geroemd om haar veelzijdigheid. Van Total Touch tot Michael Jackson en van Bert Bacharach tot Stevie Wonder; haar repertoire kent geen grenzen!

Afgelopen jaar vertegenwoordigde Trijntje Oosterhuis Nederland op het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Walk Along’. Momenteel ligt de focus op haar nieuwe album en bereidt Trijntje zich voor op een uitgebreide clubtour in het najaar. Daarnaast zal ze in februari 2016 te zien zijn in de 3e editie van ‘Ladies of Soul’: de succesvolle reeks concerten in de Ziggo Dome samen met Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer.

Door haar veelzijdigheid is Trijntje Oosterhuis geschikt voor vrijwel elk event en samen creëren we met u de juiste setting. Trijntje is te boeken met haar live band, met pianist of gitarist, met haar jazztrio, solo met een tape-optreden of als gastsolist.

Trijntje Oosterhuis huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Trijntje Oosterhuis via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Trijntje Oosterhuis te huren.

 

Wilt u Trijntje Oosterhuis boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Trijntje Oosterhuis. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Trijntje Oosterhuis boeken Copyright Carin Verbruggen

Prijsindicatie voor Trijntje Oosterhuis

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tape optreden
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60/75 minuten
Informatie: Live met band

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Trijntje Oosterhuis, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Trijntje Oosterhuis

Nu dat jij er bent
De zee
Brief aan jou
Duet met Marco Borsato - Ik zou het zo weer overdoen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Trijntje Oosterhuis opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Trijntje Oosterhuis opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.