Vrienden van Amstel live

Artiesten Vrienden van Amstel LIVE 2023

Dit jaar bestaat De Vrienden van Amstel LIVE maar liefst 25 jaar! Er zullen dit jaar 20 uitverkochte avonden zijn waarin al deze topartiesten de show zullen proberen te stelen, dit is tevens de langste Vrienden van Amstel reeks óóit! De afgelopen jaren zijn er naast de vaste crew tal van nieuwe artiesten geweest die hun opwachting hebben mogen maken. We zullen niet alle edities eruit pikken maar kiezen voor het 15 en 20 jarig bestaan, De afgelopen jubilea dus.

Nieuwkomers 2018 (20ste editie)

in 2018 bij het 20-jarig bestaan waren: André Hazes, Paul de Leeuw, Rondé, Lil Kleine, Kraantje Pappie, Jacqueline Govaert de nieuwkomers. Ook Armin van Buuren was er deze editie bij, maar dat was niet als nieuwkomer. Hij stond in 2016 ook al op de bühne. YouTube Video’s van Vrienden van Amstel zijn door de leeftijdbeperking van 18+ op dit kanaal helaas niet hier te tonen. Daarom hebben wij om toch maar in de stemming te komen ( of te blijven ) hieronder een full set van Armin van Buuren zijn show op Mysteryland 2022 (de tekst gaat verder onder de video)

Nieuwkomers 2013 (15de editie)

Ook deze editie was net zo de andere jaren volledig uitverkocht. Echter waren het nog aanzienlijk minder shows dan er dit jaar op de planning staan. Nieuwkomers in dit jubileum jaar waren: Marco Borsato, Gers Pardoel, Sandra van Nieuwland en Nielson.

Vaste crew van Vrienden van Amstel

Uiteraard bestaat de crew van Vrienden van Amstel naast de nieuwkomers ook elk jaar uit een (bijna) vaste club. De meeste hiervan zijn er in de huidige editie van 2023 ook weer bij. Wie zijn dit? Tot deze crew behoren: Guus Meeuwis (16 edities), Xander de Buisonjé (12 edities) DI-RECT (11 edities), Blof (10 edities), Rowwen Hèze (10 edities) Nick & Simon (9 edities), Chef’Special (09 edities) en Acda & de Munnik ( 9 edities). Artiesten met iets minder edities op hun naam maar wie er de laatste jaren wél bij zijn: Snelle (4 edities), Typhoon (4 edities), Diggy Dex (5 edities) en Maan (5 edities)

Nieuwkomers Vrienden van Amstel 2023

De nieuwkomers bij Vrienden van Amstel 2023 zijn (enkele hiervan stonden op de afgelaste editie in 2022 ook al op de planning): Danny Vera, Flemming, Rolf Sanchez, Davina Michelle, Lucas & Steve en Emma Heesters .

Line-up Vrienden van Amstel 2023

Om het bericht compleet te maken is hier de volledige line-up van Vrienden van Amstel 2023: Anita Meyer, Anouk, Barry Hay, Chef’Special, Danny Vera, Emma heesters, Flemming, Frank Boeijen, Guus Meeuwis, Henk Westbroek, Kraantje Pappie, Krezip, Lucas & Steve, Maan, Manuela Kamp, Miss Montreal, Nick & Simon, Paul de Munnik, Rolf Sanchez, Rondé, Ronnie Flex, Rowwen Heze, S10, Sunnery James & Ryan Marciano, Thomas Acda, Typhoon, Xander de Buisonjé, Dinand Woesthoff.

Zoals bekend zijn uiteraard ook al deze artiesten weer bij ons te boeken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Anouk en Emma Heesters

Speciaal voor deze editie zijn Anouk en Emma Heesters een samenwerking aangegaan. Anouk had een nummer geschreven en wilde dit nummer graag met iemand zingen die ook in de line-up van deze editie van Vrienden van Amstel Stond. Emma zag dit wel zitten en samen hebben zij dit nummer “Met Jou Kan Ik Het Aan” uitgebracht. Het nummer is hieronder te bekijken en te beluisteren.

 

 

 

 

 

 

Prijsindicatie voor Guus Meeuwis

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Live met band, besloten optredens.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Guus Meeuwis. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Guus Meeuwis

Prijsindicatie voor DI-RECT

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Live met band. Vanaf prijs

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van DI-RECT. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over DI-RECT

Prijsindicatie voor Maan

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Maan. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Maan

Prijsindicatie voor Emma Heesters

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Incl. band

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Emma Heesters. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Emma Heesters

Prijsindicatie voor Typhoon

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Rap optreden
Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Presentatie of lezing

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Typhoon. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Typhoon

Prijsindicatie voor Nielson

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 20 minuten
Informatie: Incl. monitorset of geluid tot 750 personen.
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Bandshow. Excl. techniek

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Nielson. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Nielson

Prijsindicatie voor Anouk

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Met live band

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Anouk. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Anouk

Prijsindicatie voor Snelle

Prijs: € 20.000
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Snelle. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Snelle

Prijsindicatie voor Lucas & Steve

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Lucas & Steve. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Lucas & Steve

Prijsindicatie voor Gers Pardoel

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Besloten, tape-act
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 45 minuten
Informatie: Besloten, bandshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Gers Pardoel. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Gers Pardoel