Lil Kleine

Lil Kleine boeken

Lil Kleine boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Lil Kleine

Met het nummer “Drank & Drugs” (ft. Ronnie Flex) vergaarde Lil Kleine, oftewel Jorik Scholten, in 2015 nationale bekendheid. Kort daarna lanceerde hij zijn eerste album, genaamd WOP, op 12 februari 2016. Binnen slechts 24 uur bereikte het album de nummer #1 positie in de iTunes Charts. In de eerste drie dagen brak het album nationale records, waaronder die van Justin Bieber en Marco Borsato.

Op 19 februari schreef Lil Kleine geschiedenis doordat alle elf (!) tracks van WOP zich in de Top 35 van de Single Top 100 bevonden. Bovendien debuteerde het album rechtstreeks op nummer #1 in de Album Top 100.

Na het succes van zijn tweede album “Alleen” en de gelijknamige tour (die binnen 24 uur was uitverkocht!), ontving Scholten in november 2017 de European Music Award (EMA) voor Best Worldwide Act. In maart 2020 bracht hij zijn single “Jongen van de straat” uit, gevolgd door het gelijknamige album. Met dit album vestigde de rapper een nieuw record, aangezien nog nooit eerder een album in Nederland binnen 24 uur zo vaak was gestreamd op Spotify.

in Januari 2024 is de documentaire uitgekomen over zijn kant van het verhaal waardoor hij “gecanceld” was. Deze is te zien Prime.

Lil Kleine huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Lil Kleine via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Lil Kleine te huren.

Wilt u Lil Kleine boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Lil Kleine. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Lil Kleine boeken

Prijsindicatie voor Lil Kleine

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Exclusief rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Lil Kleine, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Lil Kleine

Lil Kleine & Ronnie Flex - Drank & Drugs (prod. Jack $hirak)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Lil Kleine opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Lil Kleine opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.