Andre Hazes

Andre Hazes boeken

Andre Hazes boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Wilt u André Hazes boeken voor uw bedrijfsjubileum of personeelsfeest? Of wilt u André Hazes huren voor uw bruiloft of een speciale verjaardag? Ongeacht de gelegenheid waarvoor u André Hazes wilt inhuren: Cas Events staat graag tot uw dienst. Wij regelen alles tot in de puntjes voor u. U heeft hier dus geen enkel omkijken naar. Het enige dat u hoeft te doen is contact met ons opnemen en u kunt daarna zorgeloos vertrouwen op onze expertise. Wij zorgen er dan voor dat uw gasten getrakteerd worden op een fantastisch optreden van deze populaire artiest.

Het levenslied van nu door André Hazes te boeken

Inmiddels is André Hazes hard op weg de bekendheid van zijn vader te evenaren. Zijn eerste nummer 1-hit scoorde hij al op zijn dertiende. Dit was met het nummer Bedankt Mijn Vriend, een postuum duet met zijn geliefde vader. Nadat hij in 2010 en 2012 een album met zijn zus Roxeanne uitbracht, ging André Hazes in 2013 alleen verder. In 2014 scoorde hij ook als soloartiest zijn eerste nummer 1-hit met Ik Leef Mijn Eigen Leven. Daarna werd eveneens de hitsingle Leef uit 2015 ontzettend goed ontvangen in ons land.

Ook André Hazes inhuren voor uw evenement?

Bent u allang overtuigd en wilt u André Hazes huren voor uw evenement of feest? Op onze site vindt u een prijsindicatie en ook kunt u hier meteen een prijsopgave opvragen. U mag van ons dezelfde dag nog een offerte retour verwachten. Wilt u dat Cas Events het volledige entertainment van uw feestelijke gelegenheid verzorgt of wilt u eerst een advies? Belt u ons dan, of stuur een mail. Ons telefoonnummer is 071 – 203 22 98 of u kunt mailen naar: info@cas-events.nl. Samen zorgen we ervoor dat ook uw evenement een groot succes wordt.

© Cas Events

Wilt u Andre Hazes boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Andre Hazes. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Andre Hazes boeken Copyright SetVexy

Prijsindicatie voor Andre Hazes

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Besloten optredens

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Andre Hazes, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Andre Hazes

Wie kan mij vertellen
André Hazes - Leef (Officiële Video)
André Hazes - Thuis (Officiële audio)
André Hazes - Proosten Op Het Leven (Officiële video)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Andre Hazes opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Andre Hazes opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.