Snelle

Snelle boeken

Snelle boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Singer-Songrapper Snelle (Lars Bos) tekende in 2017 als jong talent bij AT Bookings. In 2018 was hij te zien in 101Barz, hier werd hij door presentator Rotjoch bekroond als Nederlands meest talentvolle rapper en werd hij al snel bekend als rapper bij het grote publiek.

In 2019 bracht Snelle ‘Scars’ uit en kreeg hij nationale bekendheid met zijn mega hit ‘Reünie’. Ter ere van zijn vierentwintigste verjaardag, verscheen dit jaar ook zijn album ‘Vierentwintig’, dat binnen 24 uur goud werd.

Nummer 1 hits

In het volgende jaar zette Snelle het succes door, hij bracht het liedje ‘Smoorverliefd’ uit. Op deze #1 hit volgde gelijk de volgende: ’17 Miljoen Mensen’ met Davina Michelle, ‘Kleur’, ‘De Overkant’ met Suzan & Freek, ‘In De Schuur’ met Ronnie Flex en ‘Papa Heeft Weer Wat Gelezen’ met Thomas Acda uit. Met al deze pakkende muziek werd Snelle in 2020 tot Spotify’s meest gestreamde artiest in Nederland bekroond.

Ook in 2021 zette Snelle mooie stappen: hij won een Top40 Award voor Beste Artiest en ontving een Edison nominatie in de categorie Pop. Snelle bracht als eerste Nederlandse artiest een documentaire uit op Netflix, genaamd ‘Zonder Jas Naar Buiten’. Zijn album ‘Lars’ met daarop de megahit ‘Blijven Slapen’ met zangeres Maan kwam binnen op #1 in diverse hitlijsten en is het méést gestreamde album van 2021. In oktober startte Snelle samen met zijn De Lieve Jongens Band een succesvolle theatertour door heel Nederland. Voor deze tour, genaamd ‘FF Tussen Ons’, werden meer dan 35.000 tickets verkocht.

Het jaar 2022 startte met een uitverkochte spectaculaire show in de Lotto Arena Antwerpen. Snelle maakt dit jaar zijn theatertour af, er staan drie uitverkochte shows in AFAS Live op de planning en samen met De Lieve Jongens Band is Snelle te zien op de grotere festivals in Nederland en België. Inmiddels behoort hij tot één van Nederlands grootste popartiesten.

Maak je borst nat voor een achtbaan waar je zeker op zit te wachten!

Snelle huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Snelle via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Snelle te huren.

Wilt u Snelle boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Snelle. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Snelle boeken

Prijsindicatie voor Snelle

Prijs: € 20.000
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Snelle, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Snelle

Snelle - Reünie (prod. Donda Nisha)
Snelle - Smoorverliefd (prod. Donda Nisha)
Ammar & Snelle - De Laatste
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Snelle opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Snelle opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.