DI-RECT

DI-RECT boeken

DI-RECT boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

DI-RECT staat alweer 15 jaar aan de Nederlandse top en heeft een reeks radio en live klassiekers in de achterzak. De band vierde hun jubileum groots met een uitverkocht concert op het strand van Scheveningen. Na ruim 1500 shows en 7 studioalbums is deze act een geoliede machine die over het podium raast. Een live show heeft nog altijd de energie van een jonge honden band. Op naar een zomer vol adrenaline, shows en knallende alternatieve rock.

Met een flinke rij hits is DI-RECT ideaal geschikt als ‘stevige’ afsluiter van uw besloten bedrijfsfeest of relatie-evenement.

Classic Covers set

Uitsluitend voor de besloten markt is DI-RECT ook te boeken met een Clasic Covers set. Een unieke combinatie van de grootste hits van DI-RECT en de allergrootste klassiekers; van James Brown tot Adele en van Jessie J tot The Rolling Stones en alles daar tussen in. Informeer naar de mogelijkheden!

DI-RECT huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals DI-RECT via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om DI-RECT te huren.

 

Wilt u DI-RECT boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over DI-RECT. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

DI-RECT boeken

Prijsindicatie voor DI-RECT

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Live met band. Vanaf prijs

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van DI-RECT, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van DI-RECT

Times are changing
Chase
Long way home
Young ones
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van DI-RECT opvragen. De prijs en beschikbaarheid van DI-RECT opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.