Bløf

Bløf boeken

Bløf boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Bløf

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide de afgelopen jaren uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. De Zeeuwen ontvingen talloze awards en gaven vele memorabele optredens. Na bijna 23 jaar heeft BLØF het vizier meer dan ooit op de toekomst gericht.

De grootste band van Nederland grossiert in hits en weet al jarenlang een heel groot en divers publiek aan zich te binden. Live staat de band garant voor een show die alles in zich heeft; meezingen met de hits, meedeinen bij de ballads en rocken als het echt los gaat. Uitermate geschikt voor uw personeelsfeest!

BLØF boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Bløf boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Bløf. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Bløf

Prijs: € 49.500
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Vanaf prijs. excl. licht en geluid.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Bløf, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Bløf

Later als ik groot ben
Was je maar hier
Hou vol hou vast
Liefs uit Londen
mannenharten
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Bløf opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Bløf opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.