Ronnie Flex

Ronnie Flex boeken

Ronnie Flex boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Ronnie Flex – Ronell Langston Plasschaert – is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het artistiek imponerende, boeiende en uitgesproken boegbeeld van een ongekend succesvolle generatie hiphopartiesten. De eigenzinnige, genre-overstijgende, performer heeft met zijn releases een abonnement op de hitlijsten. Multi-platina mega hits als ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’, ‘Blijf Bij Mij’ en ‘Plek Als Dit’ stonden wekenlang hoog in de charts. Zijn tweede album ‘Rémi’ (2017) is beloond met een Edison voor ‘Beste Album’ en ‘Beste Hiphop’. In het juryrapport van deze meest prestigieuze muziekprijs werd Rémi ‘een modern meesterwerk’ genoemd. In 2018 brak hij het record van meest gestreamde track binnen één dag in Nederland (650.000+ keer) met het nummer ‘Fan’.

Adrenaline

Samen met Kris Kross Amsterdam en Zoë Tauran maakten Ronnie Flex “Adrenaline”, deze track gaat over een verliefdheid die zo heftig is, dat je helemaal high wordt. Je wil absoluut niet dat het stopt en je wil voor altijd verdoofd van liefde blijven. bekijk de video van deze lekkere plaat onderaan deze pagina.

Ronnie Flex huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Ronnie Flex via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Ronnie Flex te huren.

 

Wilt u Ronnie Flex boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Ronnie Flex. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Ronnie Flex boeken

Prijsindicatie voor Ronnie Flex

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Ronnie Flex, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Ronnie Flex

Video's van Ronnie Flex

Kris Kross Amsterdam x Ronnie Flex x Zoë Tauran - Adrenaline
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Ronnie Flex opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Ronnie Flex opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.