Flemming

Flemming boeken

Flemming boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Flemming is geboren op 5 april 1996. De Brabander, woonachtig in Vught, is vernoemd naar de zanger van Queen, Freddie Mercury. Van jongs af aan is muziek al de rode draad in zijn leven. Optredens geven aan zijn opa en oma was dan ook wat hij vroeger het liefste deed. Hij begon in de musical Kruimeltje als hoofdrolspeler, Ciske de Rat. Daarna werd al snel duidelijk dat het theater niet was waar Flemming echt gelukkig van werd, maar wel van het zingen.

Een concert van Douwe Bob is een begin geweest van zijn carrière. Samen met zijn moeder is hij naar het concert geweest en heeft hem na afloop even gesproken. Naast dat Flemming met Douwe Bob op de foto stond, werd hij gevraagd om eens langs te komen om samen muziek te maken. Na een aantal jamsessies en veel tips, is hij op zijn 15e begonnen met zijn eigen nummers te schrijven. Hij heeft een opleiding gevolgd op de Rockacademie waar hij veel heeft geleerd.

Flemming begon in 2013 als leadzanger in de Schijndelse band ‘Baby Blue’. Deze enthousiaste coverband staat op vele podia van festivals zoals Paaspop, de Zwarte Cross en 7th Sunday. In het voorjaar van 2021 besloot Flemming, na 8 jaar, de band te verlaten en als soloartiest verder te gaan. Al snel stond Flemming in de hitlijsten met het nummer ‘Miss You’. Hij besloot hierna toch om de kant op te gaan van de Nederlandstalige popmuziek.

Met zijn nummer ‘Amsterdam’ komt hij terecht in de Top10 en is Flemming een opkomend talent. Hij heeft al in het voorprogramma gestaan van Suzan en Freek en Teske de Schepper.

Flemming huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Flemming via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Flemming te huren.

 

Wilt u Flemming boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Flemming. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Flemming

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Flemming, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Flemming

FLEMMING - Jij Hoort Bij Mij (Official video)
FLEMMING - Automatisch (Official video)
FLEMMING - Amsterdam (Official video)
FLEMMING - Zij Wil Mij (Official video)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Flemming opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Flemming opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.