Rowwen Heze

Rowwen Heze boeken

Rowwen Heze boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Rowwen Heze

Ooit was De Band het best bewaarde geheim van Limburg. Terwijl in het zuiden al menige uitverkochte zaal op z’n kop gezet werd, had in de rest van het land slechts een enkeling van de groep gehoord.

De hit “Bestel Mar” bracht daar verandering in. En sinds Rowwen Heze in 1992 op Pinkpop optrad voor 55.000 bezoekers, is de uitzonderlijk krachtige en feestelijke muziek ook in de rest van Nederland een begrip. Een ander hoogtepunt was ongetwijfeld het 60 minuten durende slotconcert van de Uitmarkt in Amsterdam voor naar schatting 50.000 mensen, dat rechtstreeks door de NOS televisie werd uitgezonden, met gastrollen van Karin Bloemen en accordeonmeester Flaco Jimenez.

Tex Mex, polka’s, Ierse Folk, gezongen met een Limburgs accent, gespeeld door accordeon, electrische gitaar, bas, drums en (soms) trompet. Zo onderscheidt zich de muziek van Rowwen Heze direct van alle andere groepen. Rowwen Heze komt uit de omgeving van America en vond zijn oorsprong in de traditie om tijdens Carnaval je eigen lokale hits te maken, op te nemen en live te spelen. Het werd al snel een succes in eigen omgeving, met name het nummer “Bestel Mar”. Daardoor enthousiast geworden bracht dit KRO DJ Hubert van Hoof ertoe ze de bijnaam Los Limbos te geven. Uiteraard een verwijzing naar zowel Limburg als Los Lobos. 

Rowwen Heze boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
 

Wilt u Rowwen Heze boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Rowwen Heze. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Copyright Mijntje Wismans

Prijsindicatie voor Rowwen Heze

Prijs: € 27.500
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Exclusief licht en geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Rowwen Heze, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Rowwen Heze

Blieve Loepe
Bestel Maar
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Rowwen Heze opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Rowwen Heze opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.