Sandra van Nieuwland

Sandra van Nieuwland boeken

Sandra van Nieuwland boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Sandra van Nieuwland

Sandra van Nieuwland debuteerde in 2012 op spectaculaire wijze in de hitlijsten. Maar we maken pas echt kennis met de zangeres als ze een jaar later het album ‘Banging On The Doors Of Love’ uitbrengt. Het levert haar een Edison award op en er volgt een succesvolle theatertour. Met haar derde album ‘Breaking New Ground’ overtuigt Sandra van Nieuwland opnieuw. De prachtige eerste single heet ‘Truth’.

Na de storm komt altijd de stilte. Die is hoorbaar als Sandra van Nieuwland net haar succesvolle theatertour heeft afgerond waarin ze vooral werk van het postief onthaalde Banging On The Doors Of Love speelde. Deze in 2013 verschenen plaat voelde als de echte introductie van de zangeres, met daarop twaalf nummers om trots op te zijn. Maar als het laatste optreden is gegeven, start de zangeres gewoon weer met een kale maar vruchtbare grond waarop ze is gaan zaaien. De liedjes zijn tijdens een geduldig proces gegroeid en vullen nu Breaking New Ground, het gloednieuwe album waarmee Sandra van Nieuwland opnieuw overtuigt. Pakkende single ‘Truth’ is de eerste oogst die aan Breaking New Ground vooruit werd gestuurd.

De basis van het album ligt bij de wekker die elke ochtend in huize Van Nieuwland afgaat. Een jaar lang schrijft ze elke dag gedisciplineerd aan nieuw werk. Ze probeert daarbij haar perfectionisme zoveel mogelijk los te laten. Met een frisse blik worden kleine ideeën geboren die steeds groter worden en uiteindelijk leiden tot liedjes die gehoord mogen worden. Op Breaking New Ground laat ze de luisteraar heel dichtbij komen: ‘Keep my faith and keep my honesty, cause I got nowhere else to go.’

Vanaf oktober 2018 duikt Sandra van Nieuwland de Nederlandse theaters in voor alweer haar derde muzikale theatertour. De nieuwe show draagt de titel Human Alien, naar haar net uitgekomen single. Momenteel legt Sandra de laatste hand aan haar in september 2018 uit te komen album.

Sandra van Nieuwland is voor de besloten markt beschikbaar met haar volledige band (setting wordt specifiek aangepast naar gelang het type event) of in een kleine akoestische setting. Informeer naar de mogelijkheden!

Sandra van Nieuwsland boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Sandra van Nieuwland boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Sandra van Nieuwland. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Sandra van Nieuwland

Prijs: € 4.975
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Inclusief geluid tot 750 personen
Prijs: € 8.000
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Incl. live band (setting wordt aangepast naar het evenement)

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Sandra van Nieuwland, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Sandra van Nieuwland

More (studio versie)
Hunter
Always Alone
Banging on the Doors of Love
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Sandra van Nieuwland opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Sandra van Nieuwland opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.