Anouk

Anouk boeken

Anouk boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Anouk is een artiest van zo’n wereldklasse dat elke Nederlander trots op haar is. Haar prijzenkast puilt uit van de (dubbel)platina en gouden platen en (inter) nationale awards. Iedereen kent hits als ‘R U Kiddin Me’, ‘Michel’, ‘Nobody’s Wife’, ‘Good God’ en ‘I Don’t Wanna Hurt’. Allemaal nummers die nog dagelijks voorbij komen op de verschillende radio- en clipzenders

Ook live staat de zangeres op eenzame hoogte, daar kan iedereen die wel eens een show van Anouk heeft gezien over meepraten. Een zangeres met zo’n power, charisma en geweldige liveband is een garantie voor succes en uitverkochte zalen en stadions. Gelukkig is ze het hele jaar door beschikbaar voor exclusieve, besloten optredens. Een unieke mogelijkheid om haar aan het werk te zien samen met collega’s of om belangrijke klanten een concert aan te bieden dat een blijvende indruk achterlaat.

Anouk en Emma Heesters

Speciaal voor de editie van Vrienden Van Amstel Live 2023 zijn Anouk en Emma Heesters een samenwerking aangegaan. Anouk had een nummer geschreven en wilde dit nummer graag met iemand zingen die ook in de line-up van deze editie van Vrienden van Amstel Stond. Emma zag dit wel zitten en samen hebben zij dit nummer “Met Jou Kan Ik Het Aan” uitgebracht.

Anouk huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Anouk via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Anouk te huren.

Wilt u Anouk boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Anouk. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Anouk boeken

Prijsindicatie voor Anouk

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Met live band

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Anouk, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Anouk

I'm a cliche
to get her together
Nobody's Wife
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Anouk opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Anouk opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.