Rondé

RONDÉ boeken

RONDÉ boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs..

Biografie

In januari 2014 zag RONDÉ het levenslicht. De Indie Pop band kwam in eerste instantie puur en alleen samen om eens wat songs met elkaar te schrijven. Echter belandden zij al gauw in iets wat niemand van te voren voorspeld had. Ze hadden samen nummers geschreven, die volgens velen niet onder één genre te bevatten zijn. Daar kan de band zich heel goed in vinden.

De vierkoppige Nederlandse indiepopband RONDÉ brak in 2014 met hun eerste single Run meteen door. Het bleek het startschot van een aaneenschakeling van hoogtepunten voor de band. Inmiddels zijn we zes jaar, meerdere hits en optredens op prestigieuze festivals als Lowlands, Concert at SEA en Appelpop verder en is de band is niet meer weg te denken van de vaderlandse podia en radio.

Popgroep

Dat RONDÉ na 7 jaar nog steeds een popgroep is om rekening mee te houden, blijkt uit de nieuwe singles ‘Hard To Say Goodbye’ & ‘Love Myself’. Met airplay op alle nationale Nederlandse radiostations, grote tv-optredens, meer dan 40 miljoen streams en meer dan 1 miljoen maandelijkse luisteraars kunnen we stellen dat RONDÉ nog steeds volle bak meedraait in de top van de Nederlandse popmuziek – en hoe. In 2022 zal de band veelvuldig te zien zijn op Nederlandse podia en festivals met hun welbekende energieke liveshows. RONDÉ is Rikki Borgelt, Armel Paap, Sharon Zarr & Cas Oomen.

Rondé huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Rondé via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Rondé te huren.

Wilt u Rondé boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Rondé. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Rondé boeken Copyright Kim de hoop

Prijsindicatie voor Rondé

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Rondé, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Rondé

RONDÉ - Hard To Say Goodbye (Official Video)
RONDÉ - Bright Eyes
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Rondé opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Rondé opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.