Chef’ Special

Chef’ Special boeken

Chef’ Special boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Chef’ Special

Chef’ Special stond met hits als ‘In Your Arms’, ‘On Shoulders’ en ‘Peculiar’ al twee keer in een uitverkochte Heineken Music Hall en speelden ze op de mainstages van grote festivals zoals Pinkpop, Concert at SEA en Lowlands.

Ze werden bij de 3FM Awards gekroond tot Beste Band en inmiddels heeft ook het buitenland kennis gemaakt met de Haarlemse groep: Chef’Special speelt in de zomer van 2016 het voorprogramma van Twenty One Pilots. Tijdens deze stadiontour door de Verenigde Staten speelt de band op 47 plekken in het land. Op 7 oktober 2017 spelen de heren hun grootste show uit hun carriére: dan staat de band in de Ziggo Dome.

Chef’ Special boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Chef’ Special boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Chef’ Special. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Chef’ Special

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. licht en geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Chef’ Special, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Chef’ Special

In your arms
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Chef’ Special opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Chef’ Special opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.