Muziekfeest van het jaar 2024

Artiesten Muziekfeest van het jaar 2024

Inmiddels vaste prik in december, Muziekfeest van het jaar. Elk jaar weer staan de meest populaire zangers en zangeressen van het levenslied op dit tweedaagsevenement. Dit jaar vindt het plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 december 2024. Wie er afgelopen jaar stonden kan je vinden in de blog die wij hier vorig jaar over geschreven hebben, in te zien via deze link. maar nog belangrijker, wie staan er dit jaar?

Artiesten Muziekfeest van het jaar

Jan Smit

Nog niet alle artiesten zijn op dit moment bekend maar de eerste aangekondigde artiest is niemand minder dan Jan Smit. Deze rasartiest zit al bijna 30 jaar in het vak en is nog enorm populair. Één van de nieuwe nummers die hij dit jaar maakte is een samenwerking samen met de 3JS.  Samen maakte zij “(Die man is) verliefd)”, benieuwd? check het nummer en de bijbehorende clip hieronder.

Gerard Joling

Artiest nummer 2 is eveneens een artiest die erg lang meedraait aan de top, Gerard Joling. Gerard heeft misschien nog minder introductie nodig dan Jan Smit.  Afgelopen maand bracht hij “Mexico” uit, een heerlijk plaats die goed ontvangen wordt, dit is natuurlijk een remake van de hit van de Zangeres Zonder Naam. Eerder dit jaar bracht Gerard ook een remake uit van het nummer “Twee Motten”.  Deze is hieronder te bekijken en beluisteren.

Yves Berendse

Artiest nummer 3 van het Muziekfeest van het jaar is Yves Berendse. Een jaar geleden was Yves al een hele leuke zanger maar wat er afgelopen jaar gebeurd is dat niemand durven dromen. Door een TikTok video ging het nummer “Terug in de tijd” viraal, wat uiteindelijk resulteerde dat iedereen het nummer massaal ging streamen wat hem een nummer 1 plek in de Top40 opleverde! Hoe vet?! Na deze hit bleef zijn populariteit ongekend hoog en blijven wij hopen dat hij nog heel lang aan de top blijft. Het nummer van Yves dat je hieronder kan bekijken en beluisteren is daarom ook het nummer waar het voor hem écht allemaal mee begon.

Marco Schuitmaker

Artiest nummer 4 is Marco Schuitmaker. Marco ging vorig jaar viraal met nummer “Engelenbewaarder” en is daarna ook niet meer van de Nederlandse podia af te denken. Even herinneren op halen hoe dat nummer ook alweer ging? bekijk hem hieronder 🙂

Mart Hoogkamer

Artiest nummer vijf die op dit moment bekend is, is Mart Hoogkamer. Nog een artiest die ineens viraal ging, maar wel al een paar jaar geleden, is Mart. Eerst met de bekende video gemaakt met een telefoon op het strand en daarna pakte hij door met de plaat ” Ik Ga Zwemmen”.  Mart doet het tot op de dag van vandaag erg goed met verscheidende hits op zijn naam. Zijn allernieuwste is “Ik spaar geen centen”, ken je deze nog niet? bekijk en beluister hem hieronder.

Snollebollekes

Artiest nummer 6 is Snollebollekes. Snollebollekes is een Nederlandse feestact, opgericht door cabaretier Rob Kemps, bekend om hun energieke en humoristische meezingers. Hun grootste hit, Links Rechts, is uitgegroeid tot een vaste waarde op feesten, festivals en sportevenementen, waarbij het publiek enthousiast van de ene kant naar de andere springt. In 2019 wisten ze drie uitverkochte shows in het GelreDome te geven, wat hun status als feestact verder versterkte. Daarnaast ontvingen ze in 2020 de Buma NL Award voor ‘Beste Feestact. Snollebollekes zijn nieuwste nummer Engelengezang samen met Donnie  (artiest nummer 7) is hieronder te bekijken en te beluisteren.

Andre Hazes

Weer helemaal terug van weggeweest is artiest nummer 8, André Hazes.  Samen met Mart heeft hij 2 maanden geleden een nummer opgenomen. Het nummer “Zij is van mee” is hieronder te bekijken en te beluisteren.

De andere artiesten die later bekend werden gemaakt zijn: Monique Smit, Robert van Hemert, Django Wagner, René Karst, Senna en Frank van Etten.

Artiesten boeken Muziekfeest van het jaar

Alle artiesten die optreden bij Muziekfeest van het jaar zijn vanzelfsprekend bij ons te boeken. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op!

Prijsindicatie voor Snollebollekes

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuen
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Snollebollekes. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Snollebollekes

Prijsindicatie voor Mart Hoogkamer

Prijs: € 8.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Besloten, incl. monitorset tot 500 personen
Prijs: € 9.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Openbaar tot 1000 personen
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 55 minuten
Informatie: Live met band, verschillende opties mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Mart Hoogkamer. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Mart Hoogkamer

Prijsindicatie voor Jan Smit

Prijs: € 17.950
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Inclusief geluid tot 700 personen of monitorset
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Met live band voor festivals

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jan Smit. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Jan Smit

Prijsindicatie voor Gerard Joling

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Gerard Joling. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Gerard Joling

Prijsindicatie voor Donnie

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Donnie. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Donnie

Prijsindicatie voor Yves Berendse

Prijs: € 9.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset besloten en openbare events
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: met band

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Yves Berendse. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Yves Berendse

Prijsindicatie voor Django Wagner

Prijs: € 4.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Django Wagner. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Django Wagner

Prijsindicatie voor Monique Smit

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Monique Smit. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Monique Smit

Prijsindicatie voor René Karst

Prijs: € 3.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van René Karst. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over René Karst

Prijsindicatie voor Senna

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Senna. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Senna

Prijsindicatie voor Frank van Etten

Prijs: € 3.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid of monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Frank van Etten. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Frank van Etten