Yves Berendse

Yves Berendse boeken

Yves Berendse boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De getalenteerde Zandvoortse zanger Yves Berendse werd geboren 29 oktober 1993 te Haarlem. Op zijn achttienjarige verjaardag werd er door zijn ouders een surprise party georganiseerd in zijn stamcafé de Klikspaan. Diverse artiesten traden deze avond voor Yves op en het was die avond dat Yves zelf de microfoon pakte en als surprise voor zijn ouders een aantal nummers zong. Dit werd door de aanwezige gasten met zoveel enthousiasme ontvangen dat Yves vele weekenden in zijn stamcafé de microfoon ter hand nam en de gasten vermaakte met zijn optredens, wat eigenlijk met een geintje ontstond pakte voor Yves uit tot een passie.

Yves repeteerde vele avonden na zijn studie, diverse covers en zijn repertoire varieerde van Gordon tot Rene Froger en van Guus Meeuwis tot Tom Jones en werd gevraagd om wekelijks de entertainment te verzorgen in zijn stamcafé de Klikspaan dit werd een succes en iedere laatste zondag van de maand nodigde Yves een collega zanger uit in Zandvoort ,zodoende deed hij veel ervaring op.

Yves Berendse & Band

Met zijn eigen band bestaande uit o.a. uit Lean Robbemont (Waylon), Clemens Blacquiere (Marco Borsato), Marcel Schimscheimer (Froger) en Bas van den Heuvel (Ladies of Soul, Glennis Grace) heeft hij muzikaal een solide fundering gelegd en voor zijn album productie heeft hij zich verzekerd van grote namen zoals o.a. John van Katwijk, Edwin van Hoevelaak en Bas van den Heuvel. Op dinsdag 4 september zal voor Yves Berendse een lang gekoesterde wens in vervulling gaan. Dan presenteert hij in een uitverkocht TUSCHINSKI THEATER in Amsterdam zijn 1e album en geeft
hij zijn eerste grote solo concert met zijn eigen band en backing vocals.

Zijn album ‘HET EINDE VAN HET BEGIN’ betekent vooral het begin van vele nieuwe dromen.

WK nummer 2022

Voor het WK voetbal 2022 in Qatar maakte Yves Berendse een heerlijke Oranje plaat. Onderaan deze pagina kan je dit nummer beluisteren en bekijken. Benieuwd welke artiesten nog meer een Hollandse plaat maakten? bekijk ons volledige overzicht!

Yves in AFAS

Op zaterdag 25 november 2023 ging een langverwachte droom van Yves in vervulling. Hij had een eigen show in het AFAS! Nog mooier werd zijn droom toen al op 03 juli van daar bekend werd dat deze show volledig uitverkocht was! Toch wel een bijzonder teken hoe populair hij is tegenwoordig!

Yves Berendse huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Yves Berendse via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Yves Berendse te huren.

Wilt u Yves Berendse boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Yves Berendse. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Yves Berendse boeken Copyright William Rutten

Prijsindicatie voor Yves Berendse

Prijs: € 3.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset (besloten)

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Yves Berendse, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Yves Berendse

The YouTube ID of /uFEvOF8NNFY is invalid.
Yves Berendse - Terug In De Tijd (Officiële Video)
Yves Berendse - Voor Altijd (Officiële Video)
Yves Berendse - Zin in jou (Officiële video)
De Ware Kampioen
Yves Berendse - Voorgoed Voorbij (Officiële video)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Yves Berendse opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Yves Berendse opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.