Marco Schuitmaker

Marco Schuitmaker boeken

Marco Schuitmaker boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De in Oude Pekela geboren Marco Schuitmaker (1999) heeft zich al goed op de kaart weten te zetten met singles als ‘Een Nieuwe Liefde’, ‘Zomernacht In Griekenland’ en ‘Kom Laat Je Horen’. Onlangs verscheen zijn debuutalbum ‘Mijn Droom’, en vanaf het moment van release riep iedereen dat ‘Vuur En Vlam’ dé hit van het album was. Nu verschijnt deze track op single. ‘Vuur En Vlam’ is een hippe, dansbare en zomerse track met moderne elementen die zeer opvalt tussen het huidige release aanbod. Insiders spreken van een “hit”. Hiermee zal duidelijk worden dat Marco Schuitmaker een veelbelovende artiest is waarvan we in de toekomst nog veel zullen horen.

Marco is dan ook actief bezig een carrière op te bouwen, en dat vertaalt zich dan ook in een hele drukke agenda en stond hij onlangs op grote evenementen

Gouden Award Engelbewaarder

op 9 september 2022 kwam Marco met zijn single Engelbewaarder, dit is een nummer die erg goed ontvangen wordt, ook in de hitlijsten. In mei 2023 werd deze single bekroont met een gouden Award. Deze kraker heeft op dit moment inmiddels 9 miljoen streams gehaald.

Marco Schuitmaker huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Marco Schuitmaker via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Marco Schuitmaker te huren.

Wilt u Marco Schuitmaker boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Marco Schuitmaker. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Marco Schuitmaker boeken

Prijsindicatie voor Marco Schuitmaker

Prijs: € 9.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Marco Schuitmaker, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Marco Schuitmaker

Marco Schuitmaker - Engelbewaarder (officiële Videoclip)
Donnie & Marco Schuitmaker - Hier Mag Alles (Official Music Video)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Marco Schuitmaker opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Marco Schuitmaker opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.