Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer boeken

Mart Hoogkamer boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Mart Hoogkamer is een volkszanger uit Leiden en begint sinds 2018 de harten van heel Nederland te veroveren. Mart is een volkszanger in hart en nieren en weet door zijn karakteristieke stem jong en oud te raken. Door de jury van Holland’s Got Talent en de familie Alberti wordt hij de nieuwe Willy Alberti genoemd. Willeke Alberti is zo van hem de onder de indruk dat zij besluit samen met Mart Hoogkamer een theatertour te doen in 2017.

In dat zelfde jaar komt Mart met zijn eerste eigen solo single “in mijn droom”. Mart Treed dat jaar veel op met als kers op de taart een nominatie voor Talent van het jaar door de BUMA NL Award.

In 2018 mocht Mart Hoogkamer in de uitverkochte Amsterdam Arena (tegenwoordig Johan Cruijff Arena) zingen doordat hij het schopte tot de finale van het programma “Topper Gezocht”. Van zijn succesvolle debuutalbum zijn inmiddels meerdere singles uitgekomen.

Mart Hoogkamer zijn definitieve doorbraak

Begin augustus 2020 zong Mart vanaf zijn strandbed in Spanje niets vermoedend het nummer Unchained Melody wat werd gefilmd door één van zijn neven waarmee hij op vakantie was. Hij twijfelde zelfs nog of hij dit wel op Social Media moest plaatst maar heeft het gelukkig toch gedaan. Dit filmpje ging wereldwijd viraal en werd binnen een aantal dagen 20 miljoen keer beluisterd en honderduizenden keren gedeeld. Heel de wereld maakte kennis met de geweldige stem van Mart en vooral de ongedwongenheid en glimlach op het strand. Na een aantal dagen heeft hij deze single ook officieel in de studio opgenomen en is te downloaden en streamen via de bekende portals.

Zwemmen in Bacardi Lemon

Het echte succes begon met zijn zomerhit in 2021 “Zwemmen in Bacardi Lemon”, er was geen lijst waar dit nummer níet op één stond. Binnen no-time was Mart Hoogkamer zonder twijfel de meest populaire artiest van dat moment. Het was natuurlijk heel lastig om dit succes te evenaren. In december 2021 komt Mart Hoogkamer met zijn nieuwe plaat “Neem er één van mij”.

WK nummer 2022

Voor het WK voetbal 2022 in Qatar maakte Mart Hoogkamer een heerlijke Oranje plaat. Onderaan deze pagina kan je dit nummer beluisteren en bekijken. Benieuwd welke artiesten nog meer een Hollandse plaat maakten? bekijk ons volledige overzicht!

Mart Hoogkamer huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Mart Hoogkamer via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Mart Hoogkamer te huren.

 

Wilt u Mart Hoogkamer boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Mart Hoogkamer. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Mart Hoogkamer

Prijs: € 8.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Besloten, incl. monitorset tot 500 personen
Prijs: € 9.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Openbaar tot 1000 personen
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 55 minuten
Informatie: Live met band, verschillende opties mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Mart Hoogkamer, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer - In Spanje (Officiële Videoclip)
Mart Hoogkamer - Mijn Oranje Hart (Officiële Videoclip)
Lekker Leven (Official Video)
Stappen
Ik Kan Je Niet Vergeten (Officiële Videoclip)
Unchained Melody (Official Video)
Mart Hoogkamer - Ik Ga Zwemmen (Officiële Videoclip)
Mart Hoogkamer - Neem Er Één Van Mij (Officiële Videoclip)
Tino Martin & Mart Hoogkamer – Hartslag Van De Stad (officiële videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Mart Hoogkamer opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Mart Hoogkamer opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.