Snollebollekes

Snollebollekes boeken

Snollebollekes boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Snollebollekes werd in 2014 opgericht door eigenlijk 4 personen. Rob Kemps is de entertainer (degene die je altijd op het podium ziet), Maurice Huismans (DJ Maurice), Jurgen Gofers (songwriter/producer) en Adrie van den Berk. Nu, 6 jaar later is Snollebollekes waarschijnlijk wel de populaire feestact van Nederland.

Snollebollekes Live in Concert

In 2019 is Snollebollekes begonnen met het organiseren van concerten, Snollebollekes live in Concert. Hij werd de eerste feestact ooit die het GelreDome uitverkocht, sterker nog de tickets van het eerste concert werden binnen een half uur verkocht, alle 30.000 kaarten. Er is toen besloten er een tweede dag aan vast te plakken en ook deze was binnen no-time uitverkocht. Door deze prestatie kreeg Snollebollekes een tegeltje op de Wall of Fame van het Gelredome. In 2020 doet Snollebollekes er nog een schepje bovenop en geeft het maar liefst 4 concerten! Deze stonden allemaal gepland in maart en april van 2020 maar door het Corona Virus zijn deze allemaal verplaatst naar oktober 2020.

Snollebollekes huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Snollebollekes via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Snollebollekes te huren.

Wilt u Snollebollekes boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Snollebollekes. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Snollebollekes boeken

Prijsindicatie voor Snollebollekes

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuen
Informatie: Gage 2022

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Snollebollekes, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Snollebollekes

Snollebollekes - Sorry Voor De Overlast
Vrouwkes
Snollebolleke
Bam Bam (Bam)
Alaafrojack
Links Rechts
Snollebollekes & Kalvijn - Leuke Sfeer Wel
Snollebollekes - Non Stop Vol D'r Op
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Snollebollekes opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Snollebollekes opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.