Robert van Hemert

Robert van Hemert boeken

Robert van Hemert boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Robert van Hemert is 25 jaar oud en is geboren in leiden. Hij is werkzaam als schilder, en in zijn vrije tijd zingt hij wanneer hij kan.

Robert zingt al vanaf kleins af aan, Maar op het podium staan was nog wel een te grote stap voor hem. Ongeveer twee jaar geleden ging Robert wat meer zingen op verjaardagen en feestjes. Later voor wat meer publiek, wat hem goed beviel.

Het afgelopen jaar is Robert meer en meer gaan zingen. Robert is begin 2017 de studio ingegaan en bracht daar zijn eerste single uit: “LOVE YOU VOOR ALTIJD’’

Voor Robert een boodschap aan alle mensen in de samenleving. Deze single is geschreven door tekstschrijver : Harry Gerittse. Deze single is uitgekomen op 2 Juli 2017 op zijn single release in Koetshuis “De Burcht” te Leiden.

Zijn eerste single werd hem overhandigd door zijn voorbeeld uit Leiden “Wesley Klein”. Na zijn eerste single was Robert zijn podium vrees wel verdwenen en ging in het najaar weer de studio in om zich bezig te houden met zijn nieuwe single.

Deze single is geschreven door “Henny Thijssen”,die voor oa Andre Hazes, Tino Martin, Frans Bauer, Corry Konings, Samantha Steenwijk vele hits schreef. Voor Robert kwam er een droom uit om met deze man samen te mogen werken. Zijn nieuwste single kwam in januari 2018 uit.

De Hollandse Nieuwe

In de finale van ‘De Hollandse Nieuwe’ won Robert van de drie andere finalisten. In deze laatste uitzending zong hij ‘Het Laatste Huis’ van Jason Bouwman, welke dezelfde avond als single is uitgebracht. Daarnaast zong Robert samen in duet met Samantha Steenwijk ‘Ik Meen ‘T’ en ‘Toch Zal Ik Altijd Aan Je Denken’ van Tino Martin. De jury sprak lovende woorden over zijn optredens en zij bekroonden hem dan ook als dé nieuwe volkszanger van Nederland! Als winnaar mag Robert optreden bij ‘De Toppers in Concert’ in de Johan Cruijff ArenA en wordt hij een jaar lang gesteund door RadioNL. Dat we de komende tijd nog veel van Robert gaan horen is één ding wat zeker is.

Gastartiest Toppers 2022

Robert zijn droom kwam uit in 2022 en mocht als gastartiest optreden tijdens Topper in Concert 2022. Samen met 22 andere gastartiesten werd hij uitgenodigd om een nummer te zingen tijdens deze editie. Benieuwd wie er nog meer waren uitgenodigd? Check dit bericht.

Robert van Hemert huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Robert van Hemert via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Robert van Hemert te huren.

Wilt u Robert van Hemert boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Robert van Hemert. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Robert van Hemert boeken

Prijsindicatie voor Robert van Hemert

Prijs: € 1.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tape-act

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Robert van Hemert, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Robert van Hemert

Zo Ver Weg (Officiële Videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Robert van Hemert opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Robert van Hemert opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.