Muziekfeest van het jaar

Artiesten Muziekfeest van het jaar 2023

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december 2023 keert het Muziekfeest van het Jaar terug naar de Ziggo Dome voor een sprankelende 5e editie!

Wat is het Muziekfeest van het jaar?

Het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome is het ultieme eindejaarsspektakel van Nederland, boordevol muziek van eigen bodem. Van meeslepende levensliederen tot aanstekelijke Nederpop, van onweerstaanbare kroeghits tot de meest ontroerende ballads; tijdens het Muziekfeest van het Jaar hoef je geen keuzes te maken! De getalenteerde artiesten treden op met de begeleiding van een groots symfonisch orkest onder leiding van Marcel Fisser.

Welke artiesten op Muziekfeest van het jaar 2023?

Op het muziekfeest van het jaar staan elk jaar weer de beste artiesten van Nederlandse bodem en uiteraard is het weer mogelijk om elke van deze artiesten voor jouw eigen evenement te boeken bij Cas Events, maar wie staan er nou eigenlijk allemaal dit jaar?

Jan Smit

Jan Smit is een Nederlandse zanger en entertainer die al op jonge leeftijd in de muziekwereld doorbrak. Met zijn kenmerkende stem en aanstekelijke nummers heeft hij talloze hits op zijn naam staan. Naast zijn succesvolle muziekcarrière heeft Jan Smit ook als presentator en acteur zijn veelzijdigheid laten zien. Hij is geliefd bij een breed publiek en wordt vaak gezien als een van de meest iconische artiesten van Nederland. Jan Smit blijft een inspirerende figuur in de Nederlandse entertainmentindustrie. Het nieuwste nummer samen met Marco Schuitmaker is hieronder te bekijken en te beluisteren.

Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer is een Nederlandse zanger met een krachtige en soulvolle stem die de harten van velen verovert. Zijn veelzijdige repertoire omvat Nederlandse levensliederen, pophits en tijdloze klassiekers. Mart staat bekend om zijn emotionele en gepassioneerde optredens, waardoor zijn fans steeds weer worden meegesleept. Met groeiende populariteit in binnen- en buitenland is hij een veelbelovende artiest die blijft schitteren. Mart Hoogkamer belooft nog vele jaren van betoverende muziek en succesvolle optredens. Hieronder kan je zijn nieuwste nummer samen met Tino Martin bekijken en beluisteren.

Tino Martin

Tino Martin, de Nederlandse zanger met een unieke en gepassioneerde stem, heeft een speciale plek veroverd in de Nederlandse muziekwereld. Met zijn veelzijdige repertoire, variërend van pakkende pophits tot intieme ballades, spreekt hij een breed publiek aan. Wat Tino echt onderscheidt, is zijn vermogen om op het podium een diepe emotionele verbinding te creëren, waardoor zijn optredens altijd gedenkwaardig zijn. Met een groeiende schare fans en een reeks succesvolle hits blijft Tino Martin een van de meest opvallende en gewaardeerde artiesten in Nederland. Zijn nieuwste hit samen met Mart Hoogkamer is hierboven te bekijken en te beluisteren.

Donnie

Donnie, de kleurrijke en eigenzinnige Nederlandse rapper, is een waar fenomeen in de hedendaagse muziekscene. Zijn unieke stijl, grappige teksten en ongeëvenaarde charisma maken hem een opvallende verschijning. Donnie heeft een talent voor het vermengen van humor en muziek, wat resulteert in aanstekelijke tracks die je niet snel vergeet. Hij heeft een loyale fanbase opgebouwd en zijn optredens zijn een feestelijke aaneenschakeling van energie en enthousiasme.

Wat Donnie zo bijzonder maakt, is zijn vermogen om de Nederlandse rapscene op te schudden en te vernieuwen. Hij is niet bang om taboes te doorbreken en zet zichzelf neer als een originele en eigenzinnige artiest. Met nog veelbelovende jaren voor de boeg, blijft Donnie een dynamische kracht in de Nederlandse muziekwereld en een artiest om in de gaten te houden. Zijn nieuwe plaat samen met Roxeanne Hazes is hieronder te bekijken en te beluisteren.

Emma Heesters

Emma Heesters mag natuurlijk ook niet ontbreken op het Muziek Feest van het jaar. Wat Emma Heesters zo bijzonder maakt, is haar toewijding aan haar kunst en haar vermogen om haar persoonlijkheid te laten schitteren in haar muziek. Ze straalt zowel kracht als kwetsbaarheid uit, wat haar optredens tot magische ervaringen maakt. Met een groeiende internationale bekendheid en een veelbelovende toekomst blijft Emma Heesters een lichtend voorbeeld in de muziekwereld, en haar reis naar succes is nog lang niet voorbij. Blijf haar volgen, want haar muzikale avontuur is er een vol verrassingen en prachtige melodieën.

René Froger

René Froger, de legendarische Nederlandse zanger en entertainer, heeft decennialang de muziekscene gedomineerd met zijn krachtige stem en charisma en is daardoor een perfecte toevoeging voor dit festival. Hij is bekend om zijn veelzijdigheid, met een repertoire dat reikt van pop tot soul en van ballads tot feestelijke hits. René heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten in de Nederlandse muziekgeschiedenis en blijft geliefd bij een breed publiek.

Wat René Froger zo bijzonder maakt, is zijn vermogen om het publiek te betoveren met zijn optredens. Zijn energieke podiumpresentatie en oprechte passie voor muziek maken elk concert een onvergetelijke ervaring. Met een carrière die blijft bloeien en een status als een van de meest iconische artiesten van Nederland, is René Froger een muzikale grootheid die blijft schitteren. Volg zijn reis, want er zijn nog veel meer prachtige muzikale momenten in het verschiet. René heeft samen met Donnie laatst de plaat “Dat Kan Je Niet Kopen” uitgebracht en is hieronder te bekijken en te beluisteren.

Marco Schuitmaker

Marco Schuitmaker  werd hiervoor ook benoemd in het stuk van Jan Smit met zijn nieuwe nummer. Hij is een opkomende ster die de muziekwereld en is natuurlijk bekend door zijn monsterhit Engelbewaarder. Hij onderscheidt zich door zijn diepgaande en introspectieve muziek, die emoties en verhalen tot leven brengt. Marco heeft een kenmerkende stem die luisteraars meeneemt op een reis vol melancholie en verwondering.

Wat Marco Schuitmaker zo intrigerend maakt, is zijn vermogen om universele thema’s in zijn muziek te verkennen en een diepgaande verbinding te creëren met zijn publiek. Zijn nummers resoneren met mensen van alle leeftijden en achtergronden, waardoor hij snel aan populariteit wint in binnen- en buitenland. Met een veelbelovende toekomst voor zich blijft Marco Schuitmaker de grenzen van de muzikale expressie verkennen en blijft hij inspireren met zijn authentieke kunst. Blijf hem volgen, want er zijn nog vele onvergetelijke melodieën te ontdekken.

Jeroen van der Boom

Wat Jeroen van der Boom zo opmerkelijk maakt, is zijn vermogen om een breed scala aan muziekstijlen aan te pakken, van pop tot Nederlandse hits. Hij blijft een gewaardeerde figuur in de Nederlandse muziekscene en is geliefd bij een gevarieerd publiek. Met een succesvolle carrière die blijft bloeien, belooft Jeroen van der Boom nog vele jaren van muzikale hoogtepunten en boeiende optredens. Blijf zijn muzikale avontuur volgen, want er zijn nog veel meer mooie melodieën te ontdekken.

Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst is net als Marco Schuitmaker dit jaar doorgebroken met een monsterhit. Wesly werd écht bekend door Amalia en is hieronder te bekijken en te beluisteren.

Frans Duijts

Frans Duijts, de charismatische Nederlandse volkszanger, staat bekend om zijn aanstekelijke muziek die iedereen aan het meezingen krijgt. Met zijn warme stem en pakkende deuntjes heeft hij een speciale plek veroverd in de harten van vele fans. Frans is een meester in het vertellen van verhalen met zijn liedjes, waarbij hij de emoties van het leven raakt.

Peter Koelewijn

Peter Koelewijn, de Nederlandse rock-‘n-rolllegende, heeft de muziekscene decennialang betoverd met zijn aanstekelijke hits en onmiskenbare stijl. Met een stem die de tijd heeft doorstaan en tijdloze nummers zoals “Kom van dat dak af,” heeft hij een blijvende indruk achtergelaten. Peter is een meester in het creëren van opwindende rock-‘n-rollmelodieën die mensen in beweging brengen.

Wat Peter Koelewijn zo opmerkelijk maakt, is zijn pioniersgeest en zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de Nederlandse popmuziek. Zijn optredens zijn een viering van muzikale erfenis en rock-‘n-rollspirit, en zijn fans blijven hem door de jaren heen trouw. Met een indrukwekkende carrière die zich uitstrekt over verschillende decennia, blijft Peter Koelewijn een icoon in de Nederlandse muziekwereld. Volg zijn muzikale reis, want er wachten nog veel meer tijdloze deuntjes om ontdekt te worden.

Wolter Kroes

Wolter Kroes, de Nederlandse zanger met een onmiskenbare stem en een charismatische uitstraling, heeft zijn plek in de Nederlandse muziekgeschiedenis verdiend met zijn aanstekelijke hits en meeslepende optredens. Zijn repertoire omvat een breed scala aan nummers, van feestelijke meezingers tot hartverwarmende ballads, en raakt daarmee de emoties van zijn publiek.

Wat Wolter Kroes zo bijzonder maakt, is zijn vermogen om een onvergetelijke sfeer te creëren tijdens zijn live-optredens. Zijn energieke podiumaanwezigheid en zijn interactie met het publiek maken elk concert tot een feestelijke gebeurtenis. Met een trouwe fanbase en een lange lijst van hits blijft Wolter Kroes een van de meest geliefde artiesten in Nederland.

Hij heeft een blijvende impact gehad op de Nederlandse muziekscene en belooft nog vele jaren van muzikale vreugde en inspiratie te brengen. Blijf zijn muzikale reis volgen, want er zijn nog veel meer onvergetelijke melodieën om van te genieten. Wolter zijn nieuwste hit op moment van schrijven is “Ik Neem Je Mee Naar De Zon” en is hieronder te bekijken en te beluisteren.

Jannes

Jannes, de Nederlandse volkszanger met een unieke stem en charismatische uitstraling, is geliefd om zijn opzwepende feestnummers en emotionele ballads die de harten van velen raken. Zijn muzikale veelzijdigheid en toegewijde optredens hebben hem een bijzondere plaats gegeven in de Nederlandse muziekwereld.

René Karst

Rene Karst is natuurlijk ook een feestartiest die niet mag ontbreken. Met zijn bekende bril en gitaar maakt hij overal een feest van. Zijn nieuwste plaat om moment van schrijven heet EHBO en is hieronder te bekijken en te beluisteren.

Yves Berendse

Yves Berendse kreeg vanaf 2014 landelijke bekendheid met “Ik Wil Jou”, daarna ging het snel met deze energieke zanger en er volgde verschillende samenwerkingen en heerlijke eigen platen als; Zin in jou en als nieuwste plaat Terug in de tijd, hieronder te bekijken en te beluisteren.

John West

John West is tegenwoordig één van de meeste geboekte Nederlandse volkszangers van Nederland. Met zijn heerlijk uitstraling en meer dat geweldige nummers een perfecte gast voor dit evenement. John West zijn nieuwste plaat is ook een samenwerking met 2 andere gasten van dit event, namelijk Ammar en Billy Dans. Hieronder is de nieuwe plaat te bekijken en te beluisteren.

Robert van Hemert

Robert van Hemert won in 2022 het tv-programma Hollandse Nieuwe en is sinds die tijd erg goed bezig. Deze Leidse zanger mag daarom ook niet ontbreken op Muziek Feest van het Jaar 2023.

Senna

In 2021 nam Senna deel aan het televisieprogramma “We Want More” en behaalde uiteindelijk de tweede plaats met drie Nederlandstalige nummers. Na haar succes op het programma nodigde jurylid André Hazes haar uit om op te treden in de Ziggo Dome tijdens Holland Zingt Hazes 2021. Senna heeft afgelopen jaar ook samen met een andere gast van dit festival een nummer uitgebracht, namelijk samen met Frans Duijts de track “Altijd Feest”. Hieronder te bekijken en te beluisteren.

Tickets voor dit geweldige event zijn te koop via deze link.

Uiteraard zijn er nog heel veel meer leuke artiesten die niet op Muziek Feest van het Jaar 2023 staan maar wél te boeken via Cas Events. Bekijk een volledig overzicht via deze link.