Donnie

Donnie boeken

Donnie boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Donnie aka Maradonnie is geboren op 5 augustus 1994 in Amsterdam. Zijn echte naam is Donald Scloszkie, wat afkomstig is uit Zweden. Zijn moeder is Nederlands en zijn vader is Zweeds. Samen met zijn vriendin Lois hebben zij een zoontje genaamd Odin.

In 2016 bracht de symphatieke rapper zijn eerste debuutalbum uit: Mannelogie.  Twee jaar later kwam zijn track Snelle Planga uit, wat al snel viraal ging waardoor hij steeds meer bekendheid kreeg.

We kennen rapper Donnie ook van verschillende hits die hij heeft gemaakt samen met bekende Nederlanders waaronder Willie Wartaal, Frans Bauer, Frans Duijts, Gerard Joling en René Froger.

Naast rappen is hij ook te zien in de voetbalreclame als Koning TOTO en heeft hij zijn eigen kookprogramma waar hij alleen maar veganistische gerechten maakt.

Singles Donnie

2015: Koud als ik je zoen met Vieze Fur

2015: Batras

2015: Mentaal (Raya van Mattaveld)

2016: Winkeltje

2016: Post Malone

2017: De tuinslang

2017: 180 linkerbaan met Raymond van Barneveld

2017: René Froger met Joost

2017: Bezem met Joost

2017: LANGE (Famke Louise Remix) met Joost feat. Arroe

2018: Jaap Eden

2018: Snelle planga[6]

2018: Parmezaan & linkerbaan

2018: Frikandelbroodje

2018: Stoney

2018: Knalplanga

2019: Kwijt

2020: Special Price met bbno$

2020: Kerstmis Medley

2021: Snap Je

2021: Bon Gepakt ft. René Froger

2022: Donnie & Mart Hoogkamer – Bieber Van De Kroeg (Official Music Video)

Donnie huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Donnie via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Donnie te huren.

Wilt u Donnie boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Donnie. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Donnie boeken

Prijsindicatie voor Donnie

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Donnie, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Donnie

Donnie & Mart Hoogkamer - Bieber Van De Kroeg (Official Music Video)
Bon Gepakt ft. René Froger
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Donnie opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Donnie opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.