René Karst

René Karst boeken

René Karst boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

René Karst inhuren?

René Karst staat al heel lang op het podium, vanaf 1979 al! In de begin periode was het echter niet als soloartiest maar zong hij vooral samen met zijn moeder, Jannie Karst. Samen waren René en Jannie “Duo Karst”. In 2007 bracht René als soloartiest 2 eigen singles uit: Dat moet je niet doen en Supergave tijd. In de 10 jaar die volgden gaf René Karst meer dan 15 singles uit met plaats 84 als hoogste notering.  Dat was in 2012 met de plaat “Nog steeds niet klaar met jou”.

René zijn allergrootste hit kwam natuurlijk in 2016 samen met Stef Ekkel. Liever te dik werd een feestkraker.  Er ging geen Nederlandstalig feest of festival voorbij zonder dat dit nummer gedraaid werd.

René Karst nu

Wie zijn naam opzoekt via Google, ontdekt een veelzijdig individu. Naast zijn rol als artiest is René ook een getalenteerde songwriter voor Nederlandse artiesten, waaronder Frans Duijts en Wolter Kroes. Daarnaast zet hij zich in voor goede doelen, zoals Stichting Lezen & Schrijven, en maakt hij af en toe uitstapjes naar het theater met intieme liedjes.

Natuurlijk kunnen successen als ‘Atje Voor De Sfeer’, ‘Supergave Tijd’ en ‘Dat Interesseert Me Echt Geen Ene Reet’ niet ontbreken. Echter, het is niet ongebruikelijk dat halverwege de set René zijn gitaar oppakt voor een aantal akoestische meezingers. Het is ook mogelijk hem te boeken voor een bandshow, waarin de kracht van René als entertainer extra wordt benadrukt.

René Karst boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u René Karst boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over René Karst. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Rene Karst boeken

Prijsindicatie voor René Karst

Prijs: € 3.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van René Karst, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van René Karst

René Karst - EHBO (Officiële Video)
René Karst - Dat Interesseert Me Echt Geen Ene Reet (Officiële Video)
Super gave tijd
Ik wil zo graag weer 20 zijn
Nooit om de liefde huilen
Dat moet je niet doen
De deur van de kroeg
Laat ze maar zien (Officiële video)
Atje voor de sfeer
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van René Karst opvragen. De prijs en beschikbaarheid van René Karst opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.