Senna

Senna boeken

Senna boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Het levenslied zit Senna in haar bloed. Zo zingt ze al van kinds af mee met André Hazes en andere grote Nederlandstalige artiesten in de auto, met haar vader. De zangeres uit Helmond weet al op jonge leeftijd meerdere talentenjachten op haar naam te zetten en is sindsdien een graag geziene artiest in het live-circuit. Senna doet dan ook niets liever dan optreden. De zeventienjarige Senna Willems behaalde in de finale van TV Programma We Want More een knappe tweede plaats. Ze maakte grote indruk op André Hazes, Davina Michelle, Henk Poort, Ali B en Trijntje Oosterhuis. Vrijwel direct kreeg Senna door Dino Music (o.a. André Hazes, Frans Duijts en Jeroen van der Boom) een platencontract aangeboden. Als een droom die uitkomt nodigde André Hazes haar na haar deelname aan We Want More uit om te komen zingen tijdens “Holland Zingt Hazes” dit jaar in de Ziggo Dome. De single ‘Ik Weet Dat Je Bestaat,’ een Nederlands levenslied op de melodie van ‘El Triste’ van Marc Anthony, was het eerste wapenfeit van de talentvolle zangeres in 2021.

Senna mocht zingen op de uitverkochte editie van Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. Samen met vele collega artiesten waaronder Roxeanne Hazes, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Rolf Sanchez gaf zij het publiek een avond om nooit te vergeten. Een avond waar het publiek 20 maanden naar uitgekeken heeft. Senna bespeelde het publiek alsof ze dat al jaren deed, voelde zich als een vis in het water en deed niets onder aan de vele doorgewinterde artiesten uit de show die op veel meer ervaring konden rekenen dan de pas 17-jarige Helmondse.

Repertoire Senna

Sla je armen om me heen – Bonnie St. Claire

Hartslag – Ruth Jacott

Mama – Samantha Steenwijk

Hemel & Aarde – Edsilia Rombley

Samen zijn – André Hazes Sr.

Morgen wordt alles anders – Bonnie St. Claire

Ik weet dat je bestaat

Geef je weer aan mij – Samantha Steenwijk

Hierboven een greep uit het repertoire van Senna.

Eerste eigen album Senna

Op 09 december 2022 brengt Senna haar eerste eigen album uit. Het album bevat oudere tracks en vijf splinternieuwe.  “Het album is een kijkje geworden in mijn leven waar vriendschap, verliefd worden en zijn, vertrouwen en natuurlijk ook gewoon lekker een feestje bouwen naar voren komt”, aldus Senna. Hieronder kun je aan aantal van deze tracks bekijken beluisteren.

Senna huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Senna via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Senna te huren.

 

Wilt u Senna boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Senna. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Senna boeken

Prijsindicatie voor Senna

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Senna, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Senna

Senna - Weg Uit Deze Kroeg (Officiële video)
Senna - We Gaan Niet Slapen (Officiële video)
Senna - Ik Weet Dat Je Bestaat (Officiële Video)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Senna opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Senna opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.