Monique Smit

Monique Smit boeken

Monique Smit boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De carrière van Monique Smit haar succesvolle albumdebuut met “Stel Je Voor”, dat maar liefst vier hits bevatte: “Wild”, “Blijf Je Vanavond Bij Mij”, “Vrouwenalfabet” en “Stel Je Voor”.T wee jaar later, komt de Volendamse met haar tweede album, met daarop 13 liedjes over liefde, vriendschap en feesten.

Voor dit album werkte Monique samen met producer Edwin de Groot, die verantwoordelijk is voor hits van o.a. Jeroen van der Boom en Yes-R.

De eerste kennismaking met het album is het vrolijke “Feest Voor Twee”. Het zomerse liedje met het pakkende refrein doet het vooral heel goed op de diverse piratenfeesten in het land waar Monique een graag geziene gaste is. Een nummer als “Vlinder” daarentegen, laat een meer serieuze kant van de blonde zangeres zien. Een kant die op haar vorige album nog niet zo naar voren kwam.

Sinds haar doorbraak met debuutsingle “Wild” gaat het heel goed met de carrière van Monique. Ze treedt op in het hele land voor een publiek van jong tot oud, presenteert inmiddels 2,5 jaar de Kids Top 20 en is nu ook VJ van het muziekprogramma Wild Van Muziek van het digitale TV-kanaal Sterren.nl. In twee jaar tijd is Monique uitgegroeid tot een volleerde professional, zowel als presentatrice als zangeres en performer. ‘Toen ik begon werd ik op allerlei vlakken voor de leeuwen geworpen. Nu voelt het juist lekker, ben ik totaal ontspannen. Dat komt puur door de ervaring die ik heb opgedaan met optredens in het land en mijn presentatiewerk.’

Monique Smit bekend van? 

• TV programma Gewoon Jan Smit

• Presentatie Zapp Kids Top 20

• Gezicht Avro Tros, presentatie o.a. Mijn Vader Is De Beste

• Duettenalbum met Tim Dousma

• Multimedia project 2 Kleine Kleutertjes

• Party Award voor ‘Populairste Party Single’ met de single ‘Mooier Dan Mooi’

• Hits o.a. Wild, Langzaam Wordt Het Zomer, Dromen Van Elkaar, Mooier Dan Mooi duet met Wesley Klein, Gebarentaal en nú uit Ga Jij Met Me Mee

Monique Smit huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Monique Smit via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Monique Smit te huren.

 

Wilt u Monique Smit boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Monique Smit. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Monique Smit boeken

Prijsindicatie voor Monique Smit

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Monique Smit, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Monique Smit

Monique Smit - Alle Kamers
Feest voor twee
Maak je move
Blijf je vanavond
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Monique Smit opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Monique Smit opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.