3JS

3JS boeken

3JS boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie 3JS

In 2007 ontstond er een nieuw muzikaal trio, de 3JS. Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte (senior) streven hun idealen na. Een op akoestische instrumenten gebaseerde folk-pop-sound die vervolgens bekend werd door de Nederlandse taal en de bijzondere stem van zanger Jan Dulles. De Nederlandstalige pop met een flinke scheut Ierse folk, slaan in als een bom.

De glitter en glamour van Volendam kennen we allemaal. Maar die andere kant is er natuurlijk ook. Want soms gaan liefdes stuk en eindigen dromen in desillusies. Juist over die kant van het leven zingen de 3JS.

Door hun deelname aan verschillende televisieprogramma’s zoals ‘De beste zangers’ en ‘De zomer voorbij’ hebben zij zichzelf aan Nederland kunnen laten zien met hun eigen nummers.

De 3JS geloven in het leven. En met succes! Inmiddels hebben ze gouden platen aan de muur hangen en hebben ze vanaf 2008 hun eigen theatershows. Elke keer valt het op dat de fans uit verschillende lagen van de bevolking komen: jong, oud, man, vrouw, arm of rijk. Tijdens de theatershows konden de 3JS wat dieper ingaan op de betekenis van de teksten.

Het debuutalbum Watermensen wordt goud in 2007 met dank aan Jan Smit en Nick & Simon. Daarnaast krijgt het trio een Zilveren Harp voor het album, zegeviert bij de Vrienden Van Amstel Live en ziet het tweede album Kamers Van M’n Hart uitgeroepen worden tot Nederpopklassieker. En ondertussen scoren ze de ene hit na de andere. In totaal hebben ze 11 albums op hun naam staan en zo’n 47 singles.

In 2011 deden de 3JS zelfs mee met een Eurovisiesongfestival met het nummer ‘Je vecht nooit alleen’. Helaas zijn ze geëindigd in de halve finale op plek 19.

In 2012 nam Jaap de Witte junior het stokje van gitarist over van zijn vader.

In 2016 kropen ze in de huid van U2 en traden ze op tijdens de Vrienden van Amstel live. Hier hebben zij gelijk een theatertour van gemaakt, omdat het publiek zo enthousiast was geworden van de nieuwe weg die zij ingeslagen waren. De tour was de grootste en meest bezochte tour die ze ooit deden. Ze hadden er een hoop nieuwe fans bij.

Vanaf 2019 maakt Robin Küller deel uit van de Nederlandse band uit Volendam, want Jaap de Witte is zijn soloproject BLANKO begonnen.

3JS huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals 3JS via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om 3JS te huren.

Wilt u 3JS boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over 3JS. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor 3JS

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow, incl. monitorset
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Incl. live band

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van 3JS, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van 3JS

Geloven in het leven
Watermensen
Duet met Ellen ten Damme - Dromen
De Stroom
De weg
Zo mooi als jij
Til me op
Man in de spiegel
December
Open (Officiële Videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van 3JS opvragen. De prijs en beschikbaarheid van 3JS opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.