Kris Kross Amsterdam boeken

Winnaars BUMA Awards 2023

Op maandag 22 mei 2023 vonden de jaarlijkse BUMA Awards plaats in het Tuschinski Theater in Amsterdam!

BUMA Awards

De Buma Awards worden jaarlijks gepresenteerd. Tijdens een feestelijk gala worden componisten, tekstschrijvers en hun muziekuitgevers erkend met een Buma Award in verschillende categorieën. Deze Awards worden Nationaal en Internationaal worden uitgereikt aan de componisten en tekstschrijvers van de meest afgespeelde en bestverkochte singles van het afgelopen jaar.

Meeste prijzen BUMA Awards 2023

Tiësto was opnieuw de grote winnaar tijdens de Buma Awards op maandagavond. Net als vorig jaar ging de dj er met de meeste prijzen vandoor. Tiësto werd bekroond in de categorieën Buma Award Nationaal en Buma Award Internationaal voor zijn meest gedraaide en bestverkochte nummers.

Met zijn hit “The Motto”, die hij samen met de Amerikaanse zangeres Ava Max maakte, behaalde Tiësto de eerste plaats in de internationale categorie en de tweede plaats in de nationale categorie. Ook zijn nummer “10:35” werd bekroond in de internationale categorie. Helaas kon de 54-jarige dj, wiens echte naam Thijs Verwest is, niet aanwezig zijn om zijn prijzen in ontvangst te nemen.

Bekijk The Motto van Tiësto en Ava Max hieronder. Tekst gaat verder onder video

Buma Award Nationaal

Op maandagavond werd de Buma Award Nationaal, de prijs voor het meest gedraaide en bestverkochte liedje in Nederland, toegekend aan Kris Kross Amsterdam, Antoon & Sigourney K voor hun nummer “Vluchtstrook”. De top vijf bestond ook uit MEAU (Dat Heb Jij Gedaan), Flemming (Automatisch), Purple Disco Machine (In the Dark) en DI-RECT (Through The Looking Glass). De prijzen werden uitgereikt in het Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam.

Winnaar Dj Paul Elstak

DJ Paul Elstak voelde dat hij eindelijk erkenning kreeg toen hij de award in ontvangst nam. “Ik voel me vereerd dat ik hier sta. Ik ben ontzettend blij en het is echt een eer voor me. Ik ben blij dat de muziekstijl erkenning heeft gekregen”, zei de 57-jarige pionier van de hardcore-scene nadat cabaretier Guido Weijers hem de prijs overhandigde. Met een lachende Elstak tot groot vermaak van het publiek voegde hij eraan toe: “Toen ik begon, werd het allemaal als herrie beschouwd. Mensen hoopten dat het snel voorbij zou zijn, dat het slechts een rage was. Nou, mooi niet dus.” Hij concludeerde: “Dit betekent eindelijk erkenning van de critici.”

Winnaars BUMA Awards boeken

Uiteraard zijn alle winnaars van de BUMA Awards van ook dit jaar weer bij ons te boeken. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Prijsindicatie voor Flemming

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Flemming. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Flemming

Prijsindicatie voor Tiësto

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Tiësto. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Tiësto

Prijsindicatie voor Kris Kross Amsterdam

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Kris Kross Amsterdam. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Kris Kross Amsterdam

Prijsindicatie voor Meau

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. techniek

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Meau. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Meau

Prijsindicatie voor Paul Elstak

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Paul Elstak. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Paul Elstak

Prijsindicatie voor DI-RECT

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Live met band. Vanaf prijs

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van DI-RECT. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over DI-RECT

Prijsindicatie voor Antoon

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. rider
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: incl. live band

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Antoon. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Antoon