Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom boeken

Jeroen van der Boom boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Sinds Jeroen van der Boom in 2007 doorbrak met zijn hit “Jij bent zo”, heeft de zanger een prominente positie verworven in de Nederlandse muziekwereld. Toch is Jeroen meer dan alleen een zanger; hij is een veelzijdige entertainer die al op jonge leeftijd wist dat hij mensen wilde vermaken. Hierdoor is hij uitgegroeid tot de meest veelzijdige artiest van Nederland.

Jij bent zo

Na het succes van hits zoals “Jij bent zo”, “Een wereld” en het platina album “Jij bent zo”, stond Jeroen binnen een jaar twee keer in een uitverkochte Heineken Music Hall (AFAS Live). Lionel Richie nodigde hem zelfs uit om zijn voorprogramma te verzorgen bij vier concerten in het Gelredome. In 2008 vroegen De Toppers hem om deel te nemen aan hun jaarlijkse concerten in de Amsterdamse ArenA (Johan Cruijff ArenA). Sinds die tijd is de formatie een paar keer gewijzigd, tegenwoordig bestaat Toppers in Concert uit; Jan Smit, Jeroen van der Boom, René Froger en Gerard Joling.

Een jaar later werd Jeroen medebedenker van de succesvolle “Holland Zingt Hazes” concerten in de Ziggo Dome. Na het zien van de musical “Zij gelooft in mij”, waarin niet meegezongen kon worden, opperde Jeroen het idee voor een Hazesconcert. Sindsdien is “Holland Zingt Hazes” het grootste meezingfeest van Nederland. In maart 2023 ontving Jeroen een portret uit handen van Danny Damman, directeur Ziggo Dome, dat in de Hall of Fame werd opgehangen voor meer dan 50 concerten in de Ziggo Dome. Jeroen is wereldwijd de enige artiest die zo vaak live te zien was in deze Amsterdamse concertzaal.

25 hit singles

Sinds 2017 heeft Jeroen diverse uitverkochte theatershows opgevoerd. In deze one-man-shows nam de veelzijdige zanger het publiek mee naar de meest waardevolle momenten in zijn leven. Op verzoek van theaters en fans keerde Jeroen in 2018/2019 terug naar het theater met een reprise tour, “Dit Ben Ik 2.0”, en in 2021/2022 met zijn soloshow “The Pianoman”. Ondertussen blijft hij singles en albums uitbrengen. Zestien jaar na zijn doorbraak in 2007 staat de teller op 25 singles die in de hitlijsten hebben gestaan.

Tv optredens Jeroen van der Boom

Naast zijn zang- en pianotalent is Jeroen ook een succesvolle televisiepresentator. Na zijn rol als coach in 2010 bij “The Voice of Holland” stapte hij over naar SBS6, waar hij twaalf jaar lang een vast contract had. Hij presenteerde programma’s als “Lotto Weekend Miljonairs”, “Wedden Dat Ik Het Kan” en “Wat Schat Je”. Jeroen heeft laten weten dat hij meer muzikale shows wil maken. Succesvolle televisieprogramma’s als “Bloed, Zweet en Tranen“, “De beste liedjes van”, “Holland Zingt”, “Muziekherinneringen”, “Hoge Bomen” en “Hazes is de basis” brengen al zijn talenten samen. Hij deed ook tweemaal mee aan “Beste Zangers” en won als Tijger het vierde seizoen van “The Masked Singer”. Zijn veelzijdigheid kwam nogmaals tot uiting in 2023 toen hij als zijn alter ego Ria Sangria “Make up your Mind” won.

Jeroen van der Boom huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Jeroen van der Boom via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Jeroen van der Boom te huren.

Wilt u Jeroen van der Boom boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jeroen van der Boom. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Jeroen van der Boom boeken

Prijsindicatie voor Jeroen van der Boom

Prijs: € 11.500
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. vleugel, tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jeroen van der Boom, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom - Nu Jij Hier Niet Bent
Jij bent zo
Het is over
Betekenis
Alles min een
een wereld
Toekomst
Werd de tijd maar terug gedraaid
duet Leonie Meijer - Los van de grond
Leen mijn ogen
Dat het nooit meer ophoud
een nieuwe dag
Kom maar op
Vurig verlangen
Deze man
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jeroen van der Boom opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jeroen van der Boom opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.