Ammar

Ammar boeken

Ammar boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Ammar Bozoglu geboren op  10 april 1997 in  Deventer is een Nederlands volkszanger van Turkse afkomst. Als artiestennaam gebruikt hij kortweg zijn voornaam Ammar.

Bozoglu werd geboren in het Rode Dorp in Deventer. Daar kwam hij voor het eerst in aanraking met muziek van André Hazes en Django Wagner, die hem inspireerden om ook volkszanger te worden. Op zijn derde stuurde zijn moeder hem naar de theaterschool. Toen Bozoglu ouder was, scheidden zijn ouders en droeg hij grote zorg voor het huishouden.

Doorbraak

Een oude video waarin Bozoglu een nummer van André Hazes zingt in de kebabzaak van zijn achterneef ging in de zomer van 2020 viraal op filmpjessite Dumpert. Dat leverde hem positieve reacties en aanvragen voor tv-programma’s op. Via via kwam Bozoglu in contact met plaatsgenoot Snelle, die hem een contract aanbood bij zijn platenlabel Lieve Jongens. De debuutsingle Terug Naar Vroeger kwam uit in januari 2022 en werd geproduceerd door Emile Hartkamp. In april 2022 volgde De laatste, een samenwerking met Snelle.

Gastartiest Toppers 2022

Ammar zijn droom kwam uit in 2022 en mocht als gastartiest optreden tijdens Topper in Concert 2022. Samen met 22 andere gastartiesten werd hij uitgenodigd om een nummer te zingen tijdens deze editie. Benieuwd wie er nog meer waren uitgenodigd? Check dit bericht.

Ammar huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Ammar via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Ammar te huren.

Wilt u Ammar boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Ammar. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Ammar boeken

Prijsindicatie voor Ammar

Prijs: € 3.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Inprikgage

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Ammar, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Ammar

Ammar - Te Makkelijk Verliefd (Official Music Video)
Ammar - Geef Toch Mijn Leven Terug Aan Mij
Ammar - Turk Uit De Kroeg
Ammar & Snelle - De Laatste
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Ammar opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Ammar opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.