Jannes

Jannes boeken

Jannes boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Jannes behoort al jaren tot één van de grootste volkszangers van Nederland. Met zijn gevarieerde Nederlandstalige repertoire spreekt hij enorm veel fans aan en is hij een veel geboekt artiest in het land.

Wie naar zijn oeuvre kijkt, kan maar moeilijk voorstellen dat Jannes ‘pas’ een jaar of tien professioneel in het vak zit. Negen reguliere albums, een kerst-cd, ontelbare singles en een kloeke verzamelaar telt de collectie nu, en het einde is nog niet in zicht. “Iemand vertelde me onlangs dat ik een van de meest productieve artiesten in Nederland ben”, aldus Jannes. “Ik sta daar niet zo bij stil. Ik wil gewoon mijn fans steeds weer van nieuwe liedjes laten genieten.”

Terugkijkend op zijn carrière tot nu toe, vindt Jannes dat contact met zijn achterban het meest belangrijk. “Voor hen doe ik het. Ik ben een gewone jongen, die toevallig zingt. Een ander is bakker. Of werkt op kantoor. Ik wil voor iedereen benaderbaar blijven en laat ook bij al mijn albums het nieuwe werk vooraf vast horen aan een aantal fans om te horen wat hun mening is.”

In het jubileumjaar 2010 is de verzamelaar ‘Het Beste Van Jannes’ uitgekomen, met daarop nummers als “Dam Dam“, “Een Beetje Meer“, “Ga Dan“, “Ietsie Petsie” en “Als Het Zonnetje Schijnt“. Plus natuurlijk alle andere hits. De afgelopen jaren is Jannes gewoon blijven doen waar hij goed in is: Muziek maken en optreden. Zo staat Jannes in de herfst van 2012 in Ahoy!

Jannes huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Jannes via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Jannes te huren.

Wilt u Jannes boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jannes. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Jannes boeken

Prijsindicatie voor Jannes

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jannes, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jannes

Jannes - Hou de hele avond voor me vrij (Officiële videoclip)
Zwevend naar geluk
Ik wil altijd bij jou zijn
Als jij maar bij me bent
Ga dan
Laat me vrij
Dam dam
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jannes opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jannes opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.