Billy Dans

Billy Dans boeken

Billy Dans boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De altijd goedlachse blonde Amsterdamse rapper/ songwriter Billy Dans is geboren en getogen in de Jordaan. Het kan dan ook niet anders, dan dat Billy, door zijn Jordanese achtergrond, de muziek van Johnny Jordaan, Willy Alberti, Andre Hazes en Tante Leen met de paplepel kreeg ingegoten. Nederlandstalige tekst en muziek is zijn passie. Het stroomt door zijn bloed. In het Amsterdamse café van zijn vader zette hij regelmatig zijn lievelingsmuziek op.

Voorbij

Op latere leeftijd raakte Billy geïnteresseerd in de Nederlandse rap. Hij ging dit zelf ook proberen en merkte dat dit hem aardig goed afging. In 2009 scoorde hij samen met zijn beste vriend Lyon een voorzichtige hit op YouTube met ‘Voorbij’ (inmiddels meer dan 6 miljoen views). Dit smaakte naar meer. Gaandeweg ontwikkelt de taalsnelle virtuoos een feilloos gevoel voor het schrijven van rake Nederlandse teksten, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen. Zo schreef Billy vele tracks voor onder andere: Frans Duijts & Donnie (Frans Duits), Mart Hoogkamer en Donnie (Bieber van de kroeg), Tino Martin (Zij Zal Er Altijd Zijn), Rene Froger (Eindeloze Nachten), Jan Smit (Hé Mooie Meid) en Ruben Annink.

Inmiddels is Billy steeds drukker geworden met het maken van eigen muziek en bracht hij verschillende singles uit zoals: ‘Beach Vibe’, ‘Ibiza’ en ‘Hazes’. Zijn ultieme droom is een grote show in zijn stadje Amsterdam, maar tot die tijd bouwt hij door aan zijn carrière als songwriter en rapper.

Jongen van de stad

In 2022 komt zijn nieuwe track “Jongen van de Stad” uit. Een heerlijke plaat waar veel van verwacht wordt. Eerder in 2022 nam hij al samen met Sjaak het nummer “Die & Die” op. Beide nummers zijn onderaan deze pagina te bekijken en te beluisteren.

Billy Dans huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Billy Dans via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Billy Dans te huren.

Wilt u Billy Dans boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Billy Dans. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Billy Dans boeken

Prijsindicatie voor Billy Dans

Prijs: € 2.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Billy Dans, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Billy Dans

Billy Dans - Jongen Uit De Stad
Billy Dans ft Sjaak - Die & Die (Official Music Video)
Billy Dans - IBIZA (Feat. Donnie)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Billy Dans opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Billy Dans opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.