Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes boeken

Roxeanne Hazes boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Roxeanne Hazes maakte in 2010 en 2012 twee albums met haar jongere broer André Hazes. Beide platen bereikten de top 20 in de Nederlandse albumlijst en wisten bovendien een notering te scoren in de Vlaamse Ultratop.

De carrière van Roxeanne Hazes bestrijkt al een veelzijdig decennium. Tien jaar waarin ze, middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten, Nederland en België verblijdde met haar vaders muziek. In die jaren groeide ‘Dochter Dre’ als mens en artiest, waarna het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Op haar veertiende schreef ze al nummers voor het debuutalbum van haar broertje. Twee jaar geleden begon Roxeanne Hazes met het schrijven aan haar eigen muziek. “Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.”

Eerder dit jaar was Roxeanne Hazes te horen op en te zien in Ballade van de Moord van labelgenoten Thijs Boontjes Dans- en Showorkest. Ze speelden bij De Wereld Draait Door, Radio 2 en springen in het oog met de intense videoclip. Hierna werden vijf uitverkochte Ziggo Domes vol Hazes-fans plat gespeeld, waarna de laatste hand werd gelegd aan Rox’ eerste single Ik Was Toch Je Meisje. De komende tijd maakt Roxeanne haar debuutalbum af. Dit zal na de zomer verschijnen bij Top Notch.

Roxeanne Hazes is nu te boeken met live band en als tape-act.

Roxeanne Hazes huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Roxeanne Hazes via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Roxeanne Hazes te huren.

 

Wilt u Roxeanne Hazes boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Roxeanne Hazes. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Roxeanne Hazes boeken

Prijsindicatie voor Roxeanne Hazes

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Incl. liveband

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Roxeanne Hazes, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Roxeanne Hazes

Ik Was Toch Je Meisje
Roxeanne Hazes – Geen Sorry | Matthijs Gaat Door
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Roxeanne Hazes opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Roxeanne Hazes opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.