Holland Zingt Hazes 2023

Artiesten Holland Zingt Hazes 2023

Op 10, 11 en 18 maart 2023 is het weer zover. Het jaarlijks terugkerende event in in de Ziggo Dome “Holland Zingt Hazes”. Dit wordt het 11de jaar dat Nederlands beste artiesten een ode brengen aan het leven van André Hazes. Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes, maar liefst 17 jaar na zijn overlijden is zijn muziek nog steeds onsterfelijk. Jaarlijks zingen bij elk concert 15.000 bezoekers uit volle borst zijn hits mee

Artiesten afgelopen editie

Elk jaar treden er andere artiesten op tijdens Holland Zingt Hazes. De editie van 2022 bestond uit: Roxeanne Hazes, Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Emma Heesters, Jamai, Xander de Buisonjé, Samantha Steenwijk, Berget Lewis, Paul de Leeuw, Senna en Silver. Het was geweldig om de hele Ziggo Dome weer uit volle borst te horen meezingen met de hits van André Hazes! Wat heerlijk was het om na 2 keer uitgesteld te worden door de coronamaatregelen weer met zijn alle mee te zingen. Deze editie maakte Paul de Leeuw zijn debuut en zong hij onder andere het prachtige nummer Droomland!

Artiesten Holland Zingt Hazes 2023

Zoals altijd worden er naar mate de tijd vordert altijd nieuwe artiesten toegevoegd aan de line-up. Welke artiesten staan er nou op dit moment geprogrammeerd deze editie?

Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom is er al bij sinds het allereerste begin in 2013 en heeft géén één editie gemist! Samen met Roxeanne Hazes is hij de enige. Ook zij is er uiteraard weer bij dit jaar als dochter van.

André Hazes

Na twee jaar afwezigheid zal André Hazes tijdens deze editie ook weer zijn opwachting maken. Dit is dan gelijk ook weer het eerste moment dat hij op het podium staat. De afgelopen 2 jaar heeft hij helemaal niet meer op de bühne gestaan. Hopelijk is dit weer de start van heel veel mooie optredens.

Waylon

Ook van de partij dit jaar is Waylon. De laatste keer dat hij erbij was, was in 2015. Dit jaar is de zanger die afgelopen juni samen met Jan Smit (als Willem en Jan) de plaat “Tussen Jou en Mij” uitbracht deze avond dus ook één van de bekende nummers van André Hazes ten gehore brengen. Het nummer van Willem en Jan is hieronder te bekijken en te beluisteren. De tekst gaat verder onder de video.

Gerard Joling

De laatste drie jaar is Gerard Joling ook niet weg te denken van dit event en ook dit jaar mag hij niet ontbreken. De bekende tv personality kijkt er zeker ook dit jaar weer naar uit!

Kris Kross Amsterdam

Kris Kross Amsterdam is een naam die je in de eerste instantie natuurlijk niet heel snel zou verwachten bij Holland Zingt Hazes. Door duetten het afgelopen jaar met Tino Martin, Antoon, Donnie, Ronnie Flex, Emma Heesters en Maan zijn zij goed op weg om dichter in de buurt te komen van dit genre. Wij zijn heel benieuwd hoe dit ingevuld gaat worden!

OG3NE

Nog niet eerder stonden de dames van OG3NE op dit event. Zij zijn echter de afgelopen jaren heel hard aan de weg aan het timmeren en verdienen daarom zeker een plekje tijdens dit meezingspektakel.

John de Bever

Ook nieuw dit jaar is John de Bever, voor hem is het ook een langverwachte droom die uitkomt. Hierbij de reactie van John zelf; ‘Ik vind hem de grootste volkszanger die Nederland ooit heeft gekend en ooit zal kennen. Het is altijd een droom van mij geweest om aan Holland Zingt Hazes mee te doen. Dat het er nu echt van gaat komen is een onverwacht mooi cadeau.’

Samantha Steenwijk

Sinds 2016 is Samantha Steenwijk al van de partij. Door haar deelname aan Bloed, Zweet en Trainen en The Voice of Holland werd zij bekend bij het landelijke publiek. Na meer dan 25 hits op haar naam en verschillende prijzen te hebben gewonnen is zij een échte toevoeging aan dit event. Afgelopen augustus bracht zij ook weer een heel gevoelig nummer “Als de liefde dan geen zin meer heeft” uit. Dat nummer kan je hieronder bekijken en beluisteren. De tekst gaat verder onder de video.

Jamai

Dit wordt alweer de zevende editie dat Jamai zingt tijdens Holland Zing Hazes. De afgelopen jaren is hij natuurlijk vooral bekend van zijn tv presentaties bij programma’s als: Domino’s Challenge, Lego Masters en Holland’s Got Talent maar het zingen is hij zeker nog niet verleerd!

Artiesten boeken

Zoals jullie van ons gewend zijn is het uiteraard mogelijk om ál de artiesten die optreden tijdens Holland Zingt Hazes ook bij ons te boeken. Klik op de naam van de artiesten om naar hun pagina te gaan en meer informatie te vragen over het boeken van hen. Wij denken graag mee!

Prijsindicatie voor Jeroen van der Boom

Prijs: € 11.500
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. vleugel, tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jeroen van der Boom. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Jeroen van der Boom

Prijsindicatie voor Waylon

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Besloten evenementen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Waylon. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Waylon

Prijsindicatie voor Andre Hazes

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Besloten optredens

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Andre Hazes. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Andre Hazes

Prijsindicatie voor Gerard Joling

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Gerard Joling. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Gerard Joling

Prijsindicatie voor Kris Kross Amsterdam

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Kris Kross Amsterdam. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Kris Kross Amsterdam

Prijsindicatie voor OG3NE

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 45 minuten
Informatie: Semi akoestisch met gitarist en pianist
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Incl. live band, excl. techniek (7 persoonsband

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van OG3NE. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over OG3NE

Prijsindicatie voor John de Bever

Prijs: € 4.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl . monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van John de Bever. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over John de Bever

Prijsindicatie voor Jamai

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jamai. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Jamai

Prijsindicatie voor Samantha Steenwijk

Prijs: € 4.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset
Prijs: € 6.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Optreden met band
Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Shownummer samen met paard Voice

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Samantha Steenwijk. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Samantha Steenwijk