Kris Kross Amsterdam

Kris Kross Amsterdam boeken

Kris Kross Amsterdam boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Kris Kross Amsterdam opgericht door Jordy en Sander (2 broers) in 2011. De Naam Kris Kross komt voort uit een eerbetoon aan een Amerikaans Rapduo. In 2014 sloot Yuki zich aan bij het duo, Yuki is de huidige MC van de DJ-act. In 2015 tekende Kris Kross Amsterdam bij Spinnin’ Records en brachten ze hun debuutsingle “Until the Morning” uit. Na hun debuutsingle brachten ze meerdere nummers uit, veelal samenwerkingen met internationale artiesten. In 2019 brachten zij hun eerste nummer 1 hit uit, Hij is van mij is een samenwerking tussen Kris Kross Amsterdam, Maan, Bizzey en Tabitha.  Begin 2020 brengt Kriss Kross Amsterdam een plaat uit met Tino Martin.

Adrenaline

Met hits als Vluchtstrook, Vanavond (Uit M’n Bol) en Moment nog vers in ons geheugen, vonden de mannen van Kris Kross het hoog tijd voor een volgende track. Samen met Ronnie Flex en Zoë Tauran maakten zij Adrenaline, deze track gaat over een verliefdheid die zo heftig is, dat je helemaal high wordt. Je wil absoluut niet dat het stopt en je wil voor altijd verdoofd van liefde blijven. bekijk de video van deze lekkere plaat onderaan deze pagina.

Kris Kross Amsterdam huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Kris Kross Amsterdam via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Kris Kross Amsterdam te huren.

 

Wilt u Kris Kross Amsterdam boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Kris Kross Amsterdam. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Kris Kross Amsterdam boeken

Prijsindicatie voor Kris Kross Amsterdam

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Kris Kross Amsterdam, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Kris Kross Amsterdam

Kris Kross Amsterdam x Ronnie Flex x Zoë Tauran - Adrenaline
Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha - Hij Is Van Mij ft. Bizzey
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Kris Kross Amsterdam opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Kris Kross Amsterdam opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.