Jamai

Jamai boeken

Jamai boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Jamai

Jamai is in korte tijd uitgegroeid tot één van Nederlands meest veelbelovende entertainers. Van jongs af aan heeft Jamai een grote passie voor show en muziek en blijkt hij zeer talentvol te zijn. Hij won de eerste editie van het zeer populaire televisieprogramma Idols. Met zijn viervoudig platina debuutsingle ‘Step Right Up’ stond Jamai wekenlang op nummer 1 en stond hij negen keer in een uitverkocht Ahoy. Zijn album ‘Jamai’ bereikte al voor de release de gouden status. Na een fantastische tijd vol solo-optredens, interviews en tv-verschijningen, besloot Jamai zijn muzikale carrière uit te breiden door zich ook te richten op musicals. Hij speelde in 2005 in de musical ‘Hello Dolly’ en won hiermee de ‘Johnny Kraaykamp Musical Award’ voor aanstormend talent. Vele rollen volgden; in de musical Jesus Christ Superstar speelde Jamai de rol van Simon Zealotus. Alweer wordt Jamai genomineerd tijdens de ‘Johnny Kraaykamp Musical Award’, nu in de categorie ‘Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical’. Datzelfde jaar speelt Jamai ook nog mee in ‘Musicals in Ahoy’. Daarna was Jamai te zien als The Wiz en Vogelverschrikker in de musical ‘The Wiz’. Naast zijn rollen in verschillende musicals presenteerde Jamai daarnaast wekelijks een ochtendshow bij Jetix. Nadien was Jamai te zien als Marius in de wereldberoemde musical ‘Les Misarables’. Ook daarvoor werd Jamai genomineerd voor een ‘Johnny Kraaykamp Award’ in de categorie ‘Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical’ voor zijn vertolking in deze musical. Zijn genuanceerde spel en zijn geloofwaardigheid bleven niet onopgemerkt, hij won de Musical Award met overtuiging. Onlangs was Jamai bij RTL4 te zie in Dancing With The Stars waarin hij bewees ook op gebied van dansen zeer talentvol te zijn. Wekelijks wist hij jury en kijkers te verpletteren met zijn danspartner Gwyneth. Jamai wist zich tot de finale te dansen die hij glansrijk won en als winnaar Dancing With The Stars 2009 afsloot. Tevens presenteerde hij een aantal afleveringen van het succesvolle RTL4 programma “Ik Kom Bij Je Eten”. Vanaf oktober 2009 is Jamai te zien in Disney’s Musical Sing-a-Long. Een show met liedjes uit films en musicals van Disney. Begeleid door een orkest en met als solisten Chantal Janzen, Jamai Loman, Stanley Burleson en Casey Francisco. Naast dit alles treed Jamai veelvuldig op in het land met zijn spetterende show. Met zijn energieke en opzwepende optreden weet Jamai in no-time een zaal ‘los’ te krijgen. Jamai wordt begeleid door twee danseressen. In deze jonge dynamische show komen de grootste hits voor van ondermeer 2Unlimited, David Guetta, Robbie Williams, Tina Turner, Lionel Richie, Fedde le Grand, Beyonce, Mando Diao en Michael Jackson.

Jamai boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Jamai boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jamai. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Jamai

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jamai, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jamai

Wango Tango
Step right up
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jamai opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jamai opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.