Waylon

Waylon boeken

Waylon boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Waylon tekende als eerste Nederlander bij het beroemde Motown label. Als jong knulletje is Waylon al geobsedeerd door countrymuziek. Zijn grote kans lijkt te komen als hij in het Mekka van de countrymuziek Nashville een plaat mag opnemen. Deze plaat is er echter nooit uitgebracht.

Maar Waylon geeft niet op en vestigt zich voor ene jaar in de Verenigde Staten. Daar mag hij optreden met zijn idool Waylon Jennings. Na het overlijden van deze countrylegende keert Waylon terug naar Nederland, waar hij meedoet met Hollands Got Talent. Hij wordt tweede. Waylon wordt opgemerkt door Universal, die hem onderbrengt bij het legendarische Motown platenlabel, waar ook o.a. Michael Jackson, Stevie Wonder en de Supremes naam maakten.

Zijn eerste album ‘Wicked Ways’ behaalt de platina status en ook zijn tweede album ‘After All’ doet het goed.

Eurovisie Songfestival

In 2014 levert Waylon een unieke prestatie door tweede te worden op het Eurovisie Songfestival. Hij deed dit samen met Ilse DeLange onder de gezamenlijke naam ‘The Common Linnets’. De tweede plek is de beste prestatie van Nederlands sinds 1975 waarmee de single ook meteen in 11 landen op nummer één binnenkwam op iTunes en nog eens in 23 andere Europese landen in de iTunes top-10. Waylon is intussen druk bezig met nieuw materiaal en een nieuw album.

Na het succes op het Eurovisie Songfestival komt Waylon nu met zijn derde studioalbum ‘Heaven After Midnight’. Het album komt na zijn release meteen binnen op nummer één in de album top-100. ‘Heaven After Midnight’ is opgenomen in Nashville, de bakermat van de countrymuziek. De clip van leadsingle ‘Love Drunk’ is tevens in Amerika opgenomen.

The Voice of Holland

Een artiest van wereldklasse, voor Waylon geen onbekende titel. Een carriere vol met hoogtepunten: zijn grote held Waylon Jennings, het Motown Label, beste nieuwkomer, beste zanger, gouden platen, een 2e plek op het songfestival, uitverkochte tours, Rotterdam Ahoy en daarnaast inmiddels ook alweer drie jaar coach bij The Voice Of Holland.

Live staat deze zanger op eenzame hoogte, wat iedereen die ooit eens een liveshow heeft meegemaakt kan beamen. Gelukkig is hij het hele jaar door beschikbaar voor openbare, besloten en exclusieve optredens. Een unieke mogelijkheid om hem aan het werk te zien samen met collega’s of om belangrijke klanten een concert aan te bieden dat een blijvende indruk achterlaat.

Waylon huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Waylon via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Waylon te huren.

Wilt u Waylon boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Waylon. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Waylon boeken

Prijsindicatie voor Waylon

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Besloten evenementen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Waylon, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Waylon

Hey (live)
Outlaw in 'Em
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Waylon opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Waylon opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.