Antoon

Antoon boeken

Antoon boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Vanaf zijn jeugd koesterde Antoon slechts één ambitie: muzikant worden. De 20-jarige artiest, afkomstig uit de regio Hoorn, raakte op jonge leeftijd geïntrigeerd door drummen en klassiek piano spelen. Op vijftienjarige leeftijd verliet hij het VWO om als jongste kandidaat ooit te worden toegelaten tot de Herman Brood Academie. In de beginjaren lag de focus van Antoon vooral op EDM-producties, maar hij evolueerde zijn stijl door zowel Hip Hop als zelfgeschreven teksten te incorporeren, wat resulteerde in een unieke Hip Pop sound.

Antoons debuutalbum ‘De Nacht Is Van Ons’ bereikte de Top 5 van de Album Top 100, en sindsdien gaat het crescendo: op 20-jarige leeftijd verkocht hij in 2022 tweemaal de Ziggo Dome uit. Hij domineerde de Spotify-lijsten als meest gestreamde artiest van 2022, ontving de Q Music Top 40 award voor Beste Artiest dat jaar, en sleepte uiteindelijk ook de Edison Pop prijs in de wacht. In 2023 verscheen de muzikale film ‘Antoon – Engel’, die de kijker meeneemt in het leven van deze jonge en buitengewoon getalenteerde rapper en producer. Met nooit eerder vertoonde beelden krijgen we een inkijkje in de vroegste stappen van Antoons muzikale carrière, terwijl de mensen die hem het meest nabij staan, vertellen hoe het allemaal begon.

Antoon huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Antoon via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Antoon te huren.

 

Wilt u Antoon boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Antoon. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Antoon boeken

Prijsindicatie voor Antoon

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. rider
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: incl. live band

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Antoon, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Antoon

Antoon - Blindelings (Official Video)
Antoon - Klop Klop
Antoon ft. Sterre - Zo Ben Jij
Antoon - Hyperventilatie
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Antoon opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Antoon opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.