Rob Geus

Rob Geus boeken

Rob Geus boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Rob Geus

Rob Geus kent u als gezicht en uitvoerder van “De Smaakpolitie”,  Rob is van huis uit chefkok en keurmeester en vanuit deze basis benaderd hij ook alles wat hij doet ; het moet Smaakvol zijn maar zeker ook Hygiënisch. Hij is op de hoogte van de laatste wetten en richtlijnen op dit gebied (haccp).

Bovenal is Rob Geus iemand die dingen heel tastbaar kan uitleggen en op die wijze kan hij uw restaurant keuren, uw personeel motiveren of juist een luchtige kookdemonstratie geven bij u op locatie. De mogelijkheden zijn legio, als het binnen het kopje “Horeca en Hygiëne” valt is Rob Geus uw man ! Boeking zijn altijd maatwerk, Rob Geus is te boeken voor diverse (bedrijfs-) presentaties, welke vooraf ter beoordeling aan hem voorgelegd worden.

Persoonlijke missie Rob Geus: Alles schoon en veilig maken rondom de keuken.

Wat doet Rob Geus?

Trainingen & key-note lecture: Rob Geus kan vol passie vertellen tijdens een key-note lecture of een op maat gemaakte seminar waarbij bewustwording voorop staat. Rob traint uw medewerkers op het verbeteren van hygiëne en kwaliteit, volledig toegespitst met praktische voorbeelden die direct toepasbaar zijn binnen uw bedrijf. Neem voor meer informatie over Rob Geus als spreker, presentator of motivator contact op met zijn management.

Rob Geus boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Rob Geus boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Rob Geus. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Rob Geus

Prijs: Op aanvraag
Duur: dagdeel
Informatie: Lezing

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Rob Geus, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Rob Geus opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Rob Geus opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.