Willie Oosterhuis

Willie Oosterhuis boeken

Willie Oosterhuis boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Willie Oosterhuis

Willie Oosterhuis is een begrip in de wereld van het Hollandse lied. Op RTV Oost presenteerde hij het veel bekeken programma regiotap. In dit programma werd volop aandacht besteed aan de zogeheten piratenmuziek en de associatie tussen Willy en de piraten is dan ook erg sterk. Helemaal Hollands Willie Oosterhuis heeft met Helemaal Hollands in 2008 een single opgenomen getiteld “Piraten uit het Oosten”. Carlo en Leo zijn inmiddels vele malen door Willy Oosterhuis aangekondigd op de grootste piratenfestijnen overal in het land. Naast Helemaal Hollands is er waarschijnlijk geen artiest te vinden in Nederland, wiens naam nog niet vele malen is uitgesproken door de markante presentator. Artiesten als Frans Duijts, Corry Konings, René Schuurmans, Jannes, Jan Smit en Nick en Simon rekenen Willie Oosterhuis tot een meer dan goede bekende. Veelzijdig Hoewel hij niet onverdienstelijk zingt, voelt hij zich nog meer als een vis in het water in de rol van presentator, gastheer, spreker of dagvoorzitter. Bent U op zoek naar een betrokken, veelzijdige, intelligente en bovenal markante persoonlijkheid als gezicht voor Uw evenement?

Willie Oosterhuis boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Willie Oosterhuis boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Willie Oosterhuis. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Willie Oosterhuis

Prijs: Op aanvraag
Duur: Max. 4 uur
Informatie: Exclusief geluid
Prijs: Op aanvraag
Duur: Max. 4 uur
Informatie: Presentatie. Exclusief geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Willie Oosterhuis, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Willie Oosterhuis

Live met Helemaal Hollands
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Willie Oosterhuis opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Willie Oosterhuis opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.