Janke Dekker

Janke Dekker boeken

Janke Dekker boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Janke Dekker

Janke Dekker studeerde iJanke Dekkern 1988 af aan de Kleinkunstacademie te Amsterdam. In 1987 werd zij daar “ontdekt” voor de hoofdrol in de musical Evita, waarna een succesvolle musicalcarrière volgde.

Zowel als presentatrice als actrice was zij regelmatig te zien in diverse televisieprogramma’s en ook speelde zij mee in enkele films.

Zij presenteerde o.a. het talentenjacht-programma ‘Verborgen Talenten’ en het muziekprogramma ‘Heartbeatcafé’ voor de NCRV. Tevens presenteerde zij voor SBS6 het lifestyle programma‘Smaakmakers’.

Als actrice en zangeres is zij momenteel op het Nederlandse toneel te zien.

Janke Dekker boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Janke Dekker boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Janke Dekker. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Janke Dekker

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Zangoptreden of presentatie mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Janke Dekker, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Janke Dekker

Zee van Tijd
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Janke Dekker opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Janke Dekker opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.