Britt

Britt boeken

Britt boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De populariteit van Britt Dekker neemt een vogelvlucht nadat ze meedoet aan het tv-programma ‘Echte Meisjes In De Jungle’. Samen met 9 andere bekende televisie-dames gaat ze de jungle van Suriname in. Na 4 weken wint Britt de grote finale van het programma, welke wekelijks meer dan een miljoen kijkers trekt. Voordat de blondine bekendheid genoot bij ‘Echte Meisjes In De Jungle’, was ze te zien als vrijgezel in het programma ‘Take Me Out’. Haar humoristische uitspraken en haar veelbesproken accent zijn onlosmakelijk verbonden met de datingshow van RTL 5. In de zomer van 2011 bracht Britt een single uit, namelijk ‘F*cking Vet!!!’. Het nummer is een Nederlandse bewerking van de #1 hit ‘Loca People (What The Fuck)’ van Sak Noel en bestaat volledig uit bekende uitspraken van de blondine uit het RTL-programma, dat wekelijks door meer dan 1 miljoen mensen werd bekeken. Vanaf 30 juli is Britt te boeken voor discotheken, kroegen, evenementen en andere gelegenheden. Britt is een uur op locatie aanwezig voor foto’s, bartendering, handtekeningen en uiteraard zal ze haar hit ‘F*cking Vet!!!’ ten gehore brengen.

Britt huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Britt via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Britt te huren.

 

Wilt u Britt boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Britt. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Video's van Britt

F*cking vet
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Britt opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Britt opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.