Rene van der Gijp

Rene van der Gijp boeken

Rene van der Gijp boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Rene van der Gijp

René van der Gijp is vaste gast als voetbalanalyticus in het RTL-Rene van der Gijptelevisieprogramma Voetbal International. Al meer dan 15 jaar geeft René vele presentaties in het land en met veel succes. Tijdens elke presentatie maakt hij u op een inspirerende en humoristische wijze deelgenoot van zijn kijk op het leven en passeren onder andere vele grote voetballers en trainers de revue, waarover hij dan ronduit zijn mening geeft.

Want zoals hij zegt: “Ik heb geen enkel belang”. Ze zeggen wel eens dat René niet alles uit zijn voetbalcarrière heeft gehaald. Hij denkt daar anders over: “Vijftien keer het Nederlands elftal, zes profclubs waaronder PSV en sc. Heerenveen is toch niet slecht? En ik heb er wel van genoten!”.

U kunt René van der Gijp boeken als: spreker – panellid

René van der Gijp boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Rene van der Gijp boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Rene van der Gijp. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Rene van der Gijp

Prijs: Op aanvraag
Duur: Dagdeel
Informatie: Presentatie optreden

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Rene van der Gijp, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Rene van der Gijp

Rene van der Gijp compilatie
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Rene van der Gijp opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Rene van der Gijp opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.