Patty Brard

Patty Brard boeken

Patty Brard boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Patty Brard

Patty Brard is op 25 maart 1955 in Sorong, Nederlands Nieuw-Guinea, geboren. Ze verhuisde op 11-jarige leeftijd naar Den Haag.  In 1977 wordt Patty ontdekt door Hans van Hemert en gevraagd voor de nieuw op te richten meidenband LUV’. Na vier jaar gaan de meiden uit elkaar, maar in 2006 is er een reünie van de dames van Luv’ en sindsdien treden ze weer op.  Begin jaren ’80 werd Patty de assistente van Ralph Inbar bij het TROS-programma Bananasplit. Voor RTL-Véronique maakte ze enige tijd het verborgen camera programma: Gaan met die banaan en halverwege de jaren ’90 de programma’s Brard gaat extreem en Absolutely Patty. In 2001 presenteerde ze de derde reeks van het programma Big Brother en vanaf 2003 heeft ze drie programma’s gemaakt die de kijker een blik in haar leven gunnen: Patty’s Posse, Patty’s Fort en Pat’s Life.  Sinds 2007 presenteert Patty de vroege editie van Shownieuws. Ook was ze samen met Gerard teamcaptain in Wie ben Ik dat SBS 6 nieuw leven had ingeblazen. In het najaar van 2009 is Patty te zien als jurylid in het SBS 6-programma K2 zoekt K3.

Patty Brard boeken voor een presentatie optreden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Patty Brard boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Patty Brard. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Patty Brard

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Presentatie optreden

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Patty Brard, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Patty Brard opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Patty Brard opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.